Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Εφιάλτης για 15χρονο κορίτσι: «Βοηθείστε με σας παρακαλώ με έχουν απαγάγει…»

Σοκ προκαλεί η υπόθεση απαγωγής μίας 15χρονης!

22 Μαρτίου 2019 08:50
Εφιάλτης για 15χρονο κορίτσι: «Βοηθείστε με σας παρακαλώ με έχουν απαγάγει…»

Η μαθήτρια Γυμνασίου που κατήγγειλε η ίδια ότι κακοποιούνταν συστηματικά!

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Πέμπτης όταν η μαθήτρια μπήκε σε ένα φαρμακείο στο κέντρο της Λαμίας και είπε στη φαρμακοποιό:«Με έχουν απαγάγει. Σας παρακαλώ πάρτε τηλέφωνο τη μαμά μου».


Η ιδιοκτήτρια, η υπάλληλος και ένας πελάτης που άκουσαν τα λόγια της 15χρονης τη ρώτησαν τι συμβαίνει με το κοριτσάκι να απαντά, σύμφωνα με το δημοσίευμα:«Είμαι από Αθήνα, από τη Νίκαια. Εκεί πήγαινα σχολείο. Με έχουν απαγάγει. Με χτυπάνε και θέλουν να με παντρέψουν. Σας παρακαλώ δεν έχω τηλέφωνο πάρτε τη μαμά μου να έρθει να με πάρει».

Η 15χρονη έδωσε το τηλέφωνο της μητέρας της και η φαρμακοποιός την πήρε. Η γυναίκα μίλησε με την κόρη της και την φαρμακοποιό, στην οποία είπε να ενημερώσει την ΕΛ.ΑΣ. για να πάει στο σημείο και να παραλάβει το κοριτσάκι, σύμφωνα πάντα με το lamiareport.gr.

Να σας θυμήσουμε ένα περιστατικό στην Κρήτη: Aνατριχίλα προκαλουν τα λόγια της 14χρονης που τη βίαζε ο πατέρας της! ''Φοβόμουν μη με αφήσει έγκυο''

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, αργότερα εμφανίστηκε ένας νεαρός Ρομά και αναζητούσε την 15χρονη. Σε ερώτηση για το ποιος ήταν απάντησε «ο σύζυγός της».

Μετά από επίμονες ερωτήσεις, για το πόσο χρόνων είναι, πότε παντρεύτηκε την έφηβη, απάντησε πως δεν είναι παντρεμένος με το κορίτσι αλλά το «πήρε» από το σπίτι με την άδεια του πατέρα του!

Η 15χρονη κατέθεσε στους αστυνομικούς πως την ώρα που είχε βγάλει βόλτα το αδερφάκι της στη Νίκαια την άρπαξαν και την έβαλαν σε ένα μπλε αυτοκίνητο. Στη συνέχεια την μετέφεραν στη Λαμία και κατάλαβε πως είναι Ρομά από την Αλβανία που γνωρίζουν τον πατέρα της, ο οποίος συζεί με άλλη γυναίκα και όχι με τη μητέρα της. Οι απαγωγείς είναι συγγενείς με τη γυναίκα με την οποία συζεί ο πατέρας της 15χρονης.

Το παιδί αναγκάστηκε, σύμφωνα με το δημοσίευμα, να ζει σε αυτοσχέδια παραπήγματα και άκουσε τη μητέρα του «γαμπρού» να λέει: «Από τώρα είσαι η νύφη μου».

Έτσι ξεκίνησε ο εφιάλτης. Βιασμοί, ξύλο και επαιτεία,Ττην έβγαζαν καθημερινά στο κέντρο της πόλης και την έβαζαν να ζητιανεύει. Πάντα κάποιος την παρακολουθούσε για να μην φύγει ή μιλήσει σε κάποιον. Συνήθως ο επόπτης ήταν η μεγάλη αδελφή του «γαμπρού».

Το κορίτσι ξέφυγε την Πέμπτη από το άτομα που το παρακολουθούσε και ζήτησε βοήθεια από το φαρμακείο. Η 15χρονη μεταφέρθηκε στο αστυνομικό μέγαρο και ειδοποιήθηκε η μητέρα της να έρθει να την παραλάβει.

Φρίκη στον Βόλο: Κακοποιούσε την ανήλικη κόρη του και τον αποκάλυψε ο γιος του!

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε την περασμένη Παρασκευή από τον ανακριτή Βόλου με σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα, ο 40χρονος Βολιώτης πατέρας που κατηγορείται για κακοποίηση της ανήλικης κόρης του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος απολογήθηκε την περασμένη Τρίτη για τις πράξεις του και αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης δύο φορές το μήνα στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα.

Το οικογενειακό δράμα, με θύμα ένα ανήλικο κορίτσι ηλικίας περίπου δέκα ετών, ερευνούσε μυστικά και αθόρυβα από τον Νοέμβριο του 2018 η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Βόλου.

Η μητέρα των δύο ανήλικων παιδιών, μία Βολιώτισσα ηλικίας περίπου 30 ετών, κατέφυγε στη Δικαιοσύνη και κατήγγειλε τα όσα σοκαριστικά της εκμυστηρεύτηκε το αγοράκι της για το δράμα που περνούσε η πιο μικρή ακόμη κορούλα της όταν εκείνη απουσίαζε λόγω των επαγγελματιών της υποχρεώσεων ανά τακτά χρονικά διαστήματα και στο σπίτι έμεναν τα δύο παιδιά με τον πατέρα.

Το ανήλικο κορίτσι ήταν χείμαρρος στις περιγραφές του όταν μίλησε για τις ασελγείς πράξεις στις οποίες εξαναγκαζόταν να προχωρεί παρά τη θέλησή του. Νόμιζε πως ήταν μόνη στο μαρτύριο αυτό που ζούσε καθώς δεν γνώριζε ότι ο αδερφός της είχε καταλάβει ό,τι συνέβαινε σε βάρος της.

Το κοριτσάκι ήταν «ανήμπορο» για να μιλήσει. Η ζωή είχε αλλάξει ραγδαία από τη μία στιγμή στην άλλη, είχε εξελιχθεί σε θρίλερ, ώσπου ο αδερφός της μίλησε και την απελευθέρωσε από τον χειρότερο εφιάλτη της ζωής της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις απο την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share