Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Στην Αθήνα η Ειρήνη Μελισσαροπούλου! Τέλος στον εφιάλτη της 21χρονης

Επέστρεψε μετά από 17 μήνες στα πάτρια εδάφη!

20 Μαρτίου 2019 10:53
Στην Αθήνα η Ειρήνη Μελισσαροπούλου! Τέλος στον εφιάλτη της 21χρονης

Στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος έφτασε πριν από λίγη ώρα το μοντέλο από την κοκαΐνη που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ να έχει στη βαλίτσα της ποσότητα κοκαΐνης και αποφυλακίστηκε πριν μερικές μέρες!

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου, που πέρασε αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα στις φυλακές υψίστης ασφαλείας στο Χονγκ Κονγκ, αφέθηκε πριν από λίγες ημέρες ελεύθερη. Συνοδευόμενη από τον συνήγορό της, Σάκη Κεχαγιόγλου, αλλά και την οικογένειά της, που βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της, έφτασε στην Αθήνα.

«Είχα πει από την αρχή ότι είμαι αθώα», δήλωσε η Ειρήνη Μελισσαροπούλου, μόλις βγήκε από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

"Ευτυχώς, το δικαστήριο αναγνώρισε την αθωότητά μου": Οι πρώτες δηλώσεις της Ειρήνης Μελισσαροπούλου με την επιστροφή της στην Ελλάδα!

Το μοντέλο με καταγωγή από την Μυτιλήνη, Ειρήνη Μελισσαροπούλου, έφτασε περίπου στις 10:30 στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος!

«Είχα πει από την αρχή ότι είμαι αθώα. Ευτυχώς, το δικαστήριο αναγνώρισε την αθωότητά μου», τόνισε η Ειρήνη Μελισσαροπούλου, η οποία αφέθηκε ελεύθερη από το δικαστήριο του Χονγκ Κονγκ για τη μεταφορά ποσότητας κοκαΐνης στο αεροδρόμιο της κινεζικής πόλης.

Το μοντέλο με καταγωγή από την Μυτιλήνη έφτασε περίπου στις 10:30 στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, μαζί με τον δικηγόρο της, Σάκη Κεχαγιόγλου. Η 21χρονη μίλησε στους δημοσιογράφους, τονίζοντας ότι είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένη από την απόφαση του δικαστηρίου και είναι επίσης χαρούμενη για την επιστροφή της στην πατρίδα της.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο από την ιστοσελίδα ethnos.gr:

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share