Συμπλοκή με διακινητές ναρκωτικών μέσα στον Προαστιακό

Οι επιβάτες αλλά και οι υπεύθυνοι της ΤΡΑΙΝΟΣΕ καταγγέλλουν καθημερινά κρούσματα παραβατικής συμπεριφοράς
Σημαντικά προβλήματα αντιμετωπίζουν χιλιάδες επιβατών που χρησιμοποιούν τον προαστιακό σιδηρόδρομο. Οι επιβάτες αλλά και οι υπεύθυνοι της ΤΡΑΙΝΟΣΕ καταγγέλλουν καθημερινά κρούσματα παραβατικής συμπεριφοράς, με μαχαιριές, οπλοκατοχή, διακίνηση και χρήση ναρκωτικών. Σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ σήμερα το πρωί, στο δρομολόγιο των 8:59 Κιάτο – Πειραιάς και στο σταθμό των Μεγάρων επιβιβάστηκαν στον Προαστιακό διακινητές απαγορευμένων ουσιών και συνεπλάκησαν, ενώπιον των επιβατών.
Με παρέμβαση του προσωπικού της αμαξοστοιχίας οι δράστες αποβιβάστηκαν στο σταθμό Άνω Λιόσια και αποχώρησαν, όχι όμως πριν δημιουργήσουν την αναμενόμενη αναστάτωση στους επιβάτες μας.
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχει πολλές φορές ζητήσει την παρέμβαση και αρωγή της Ελληνικής Αστυνομίας για την εξάλειψη παρόμοιων περιστατικών, με πιο πρόσφατη αυτή πριν από δύο εβδομάδων, δεδομένου ότι οι εταιρείες security – ις οποίες χρησιμοποίησε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ- νομικά δεν έχουν δυνατότητα παρέμβασης.
«Η Ελληνική Αστυνομία δεσμεύτηκε ότι θα προχωρήσει σε επιχειρήσεις για την επίλυση των προβλημάτων που δυστυχώς ταλαιπωρούν τους επιβάτες μας και δυσφημούν την εταιρεία μας.
Σε κάθε περίπτωση, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ζητά συγγνώμη από τους επιβάτες που έγιναν ή γίνονται μάρτυρες τέτοιων δυσάρεστων περιστατικών και δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να προβαίνει σε κάθε νόμιμη ενέργεια που συνδράμει στην εξάλειψή τους», καταλήγει η ανακοίνωση.
Με 45 κιλά ναρκωτικά συνελήφθησαν 3 δράστες στην Καλλιθέα
Δύο Αλβανοί, 35 και 45 ετών, καθώς και ένας 46χρονος Έλληνας συνελήφθησαν στην Καλλιθέα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
Σύμφωνα με την αστυνομία, έπειτα από έρευνα στο αυτοκίνητο που επέβαινε ο 45χρονος, καθώς και σε τρεις οικίες στην περιοχή της Καλλιθέας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 45 κιλών και 753 γραμμαρίων, καθώς και κοκαΐνη βάρους 1,4 γραμμαρίων.
Επιπλέον, εντοπίστηκε στην ίδια περιοχή η οικία που χρησιμοποιείτο ως χώρος αποθήκευσης των ναρκωτικών ουσιών.
Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε στον αρμόδιο ανακριτή.
0 ΣΧΟΛΙΑ