Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Αστρολογικές προβλέψεις: Τα Ζώδια σήμερα 10/05/2013 by F’Ariel!

10 Μαΐου 2013
Αστρολογικές προβλέψεις: Τα Ζώδια σήμερα 10/05/2013 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Το φαινόμενο το σημερινό είναι μια Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στο Ταύρο και θα επηρεάσει, τους Ταύρους φυσικά, τα Λιοντάρια, τους Σκορπιούς και τους Υδροχόους!! Πολλά τελειώνουν, μια για πάντα και κάτι νέο έρχεται, πολύ διαφορετικό που θα αποκαλύψει το αύριο και τη συνέχεια.. Μαζί με όλα αυτά, είναι και η ημέρα μου σήμερα, αφού και εγώ μια Ταυρίνα είμαι, όμως πού είναι η άνοιξη?«Πέρσι όλο το σύμπαν με είχε στον αφρό και φέτος στο βυθό..»αφού τίποτα δεν είναι το ίδιο, το καλό το παρεάκι σκορπίστηκε στους δρόμους της καλοκαιρινής Ελλάδας και το πιο τραγικό από όλα, δεν έχω πού να χορέψω απόψε..!!
..έτσι είμαστε εμείς τα ρομαντικά και ονειροπαρμένα ξωτικά.. στο κόσμο μας..!!

..καλό ΣΚ σε όλους..


Κριός
Η ημέρα σας θα ξεκινήσει με κάποια μικρό εμπόδια! Όμως όσοι είστε καλά οργανωμένοι, θα βρείτε τον τρόπο να τα αντιμετωπίσετε άμεσα και δίχως ιδιαίτερη καθυστέρηση! Αρκετοί από εσάς έχετε θέσει υψηλούς στόχους στον εαυτό σας και πρέπει να κάνετε τα πάντα για να φτάσετε εκεί! Μια νέα επαγγελματική πρόταση ίσως σας κάνουν, κάτι εντελώς διαφορετικό, σκεφτείτε καλά πριν απαντήσετε!

Ταύρος

Η Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται σήμερα σε εσάς, θα είναι η αφορμή για πολλά νέα πράγματα να έρθουν στη ζωή σας! Καιρός να ρίξετε τη πόρτα κάτω και να αφήσετε νέους ανθρώπους να σας πλησιάσουν και να σας δείξουν πόσο πολύ σας εκτιμούν! Ότι και αν συμβεί, δε θα πρέπει να εκνευριστείτε, ούτε να χαλάσετε τη ζαχαρένια σας. Ρόδα είναι και γυρίζει, όμως παρέα με τις εμπειρίες που έχετε, αυτή τη φορά θα έρθει κάτι καλύτερο για εσάς..

Δίδυμος
Βασικά οι ημέρες που διανύετε πρέπει να είναι πολύ φοβερές για εσάς και τα καλύτερα έρχονται! Όσοι το παλέψατε το θέμα, έφτασε ο καιρός να ανταμειφτείτε, είτε με μια καλή δουλειά και περισσότερα λεφτά, είτε με έναν έρωτα που θα έρθει και θα μείνει αυτή τη φορά! Μπορεί να σας συμβούν και τα δυο, εάν ήσασταν καλά παιδιά..!! Ότι και εάν σας συμβεί, κρατήστε το μυστικό, γιατί το μάτι είναι κακό πράγμα..

Καρκίνος
Μπορεί τα επαγγελματικά σας ζητήματα να σας βασανίζουν κάπως τις ημέρες αυτές, αφού ακόμα περιμένετε κάποιες απαντήσεις, για το τι θα κάνετε στο μέλλον! Σήμερα ειδικά μη βιαστείτε ιδιαίτερα, αφήστε τα πάντα από εβδομάδα, αφού τα άστρα σας υπόσχονται πολύ καλύτερες στιγμές και επιτυχίες!! Ότι και αν συμβεί σήμερα, θα είστε ψύχραιμοι σε σημείο που θα αναρωτηθεί πολύς κόσμος.. Είναι ωραίο το ροζ το συννεφάκι..

Λέων
Σήμερα θα ξυπνήσετε με πολύ όρεξη και τρελά κέφια! Ξαφνικά θα σας τη δώσει κατά κούτελα και θα αποφασίσετε να κλείσετε όλες σας τις εκκρεμότητες και παίζει να το πετύχετε μέχρι το τέλος της ημέρας! Και να ξανά μιλήσουμε για αυτά τα λεφτά, που η σχέση σας μαζί τους είναι τραγική! Ακόμα και μετά από το εξτραδάκι, πού να συνέλθετε, αφού η μεγάλη ζωή σας τα τρώει όλα..?? Δε πειράζει, οι εμπειρίες μένουν..

Παρθένος
Θα βιώσετε κάποιες στιγμές έντονης φρίκης, θα το πιάσετε το κεφάλι σας, μη σας φύγει και θα καταλήξετε μετά από πολύ εσωτερική συζήτηση, ότι πρέπει να κάνετε ριζικές αλλαγές σε διάφορα θέματα, αλλιώς ήρθε το τέλος! Δε πρέπει να τα βλέπετε τόσο αρνητικά τα πράγματα, οι αλλαγές φέρνουν εξελίξεις και οι ημέρες αυτές είναι πολύ υπέρ σας από όλες τις απόψεις! Βάλτε τα δυνατά σας και μην αφήνετε τίποτα στη τύχη!!

Ζυγός
Θα διαπιστώσετε ξαφνικά ότι όλα είναι στάσιμα στη ζωή σας και για να αλλάξει το σκηνικό θα πρέπει όχι μόνο να κάνετε αλλαγές, αλλά να προχωρήσετε σε ένα εντελώς διαφορετικό και πρωτόγνωρο μονοπάτι! Μη φοβάστε, έχετε όλα τα προσόντα για να πετύχετε, άλλωστε έχετε το χάρισμα να παίζετε μπάλα, είτε από εδώ, είτε από εκεί.. Κανονίστε κάτι ήρεμο για απόψε με φίλους και μιλήστε ατελείωτες ώρες μαζί τους.. Το έχετε ανάγκη!

Σκορπιός
Το σημερινό φαινόμενο θα σας τρελάνει λίγο, σε σημείο να πιάσετε σκούπα και φαράσι! Όπου και αν είστε, ότι και αν κάνετε, η οργάνωση και η καθαριότητα θα παίξουν πρωταρχικό ρόλο! Ένα οικογενειακό θέμα θα σας εκνευρίσει αρκετά, όμως θα βρείτε τον τρόπο να το ξεπεράσετε! Ερωτικά πολύ γκρίζο το τοπίο, αφού ούτε επικοινωνία καλή θα υπάρξει, ούτε διάθεση και ένας καυγάς ίσως προκύψει, έτσι ξαφνικά!

Τοξότης
Καλό είναι να πάρετε βαθιές ανάσες πριν ξεκινήσετε την ημέρα σας! Δύσκολη και παράξενη θα είναι αφού θα πρέπει να λύσετε θέματα από το παρελθόν, έτσι όπως είναι στη πραγματική τους διάσταση! Βασικά δε θα έχετε καμία επαφή με το περιβάλλον σας και η παρεξήγηση θα πάει σύννεφο! Αν μπορείτε να φύγετε νωρίς κάντε το και αφιερώστε χρόνο στη προσωπική σας ζωή! Μια σχέση βρίσκει το δρόμο της ή ένας νέος έρωτας προκύπτει!!

Αιγόκερως
Έχετε κάποια πράγματα μέσα στο μυαλό σας, για το πώς θα μπορέσουν να γίνουν διαφορετικά και να φέρουν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα! Μη διστάσετε να εκφράσετε τις σκέψεις σας, ή ακόμα να τις απαιτήσετε, αφού προφανώς γνωρίζετε καλύτερα! Εάν προκύψει μια έντονη συζήτηση, μη κάνετε πίσω και δείξτε από τι είστε φτιαγμένοι! Θα νιώθετε ιδιαίτερα ερωτικοί, για αυτό για ξεκινήστε να εκδηλώνεστε...

Υδροχόος
Ακόμα μια παράξενη ημέρα από τη ζωή σας, αφού πάλι κάτι θα συμβεί, που θα εκνευριστείτε απίστευτα! Προσπαθήστε να το αντιμετωπίσετε ψύχραιμα και να μη βγείτε από τα ρούχα σας, τουλάχιστον τόσο εύκολα.. Βασικά θα πρέπει να υποχωρήσετε αυτή τη φορά και να μη πείτε κουβέντα! Μετά από αυτό δε θα υπάρχει διάθεση για τίποτα, για αυτό αποφύγετε κάθε ερωτική επαφή, θα καταλήξει σε κάτι πολύ σκοτεινό..!!

Ιχθύες
Όσο και αν γκρινιάζετε, τα άστρα σας υπόσχονται πολύ καλύτερες ημέρες, επιτυχίες και λεφτά! Δε τα βλέπετε ακόμα, όμως βάλτε επιτέλους μια τελεία σε θέματα που σας αγχώνουν, διώξτε ότι δε σας αρέσει και ξεκινήστε νέα πράγματα! Η σκέψη σας πρέπει να είναι συγκεντρωμένη, γιατί όσοι κυνηγάτε το όνειρο, να είστε σίγουροι ότι από εδώ και πέρα, θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να το πιάσετε! Αποφύγετε τις οικογενειακές συζητήσεις, θα φέρουν καυγάδες και παρεξηγήσεις!!

[email protected]

Για περισσότερα νέα κάντε κλικ εδώ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share