«Ντου» του Ρουβίκωνα σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ!

Athensmagazine
Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google
Παρέμβαση του Ρουβίκωνα σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Αιγάλεω, όπου ήταν ομιλητές η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου και ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρης Βίτσας.
Περίπου 30 μέλη του Ρουβίκωνα, που σήκωσαν πανό και πέταξαν τρικάκια που έγραφαν: «Ούτε λευκά-Ούτε άκυρα. Αποχή και Αυτοοργάνωση».
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Master Chef 3: Συνταξιούχος συγκίνησε με την ιστορία του! Ξέσπασε μπροστά στην κάμερα (video)
Όπως ανακοίνωσαν, σήκωσαν πανό και πέταξαν δεκάδες τρικάκια στο «Ελληνικό Μολύβι», στο Αιγάλεω όπου μιλούσαν ο Δημήτρης Βίτσας, η Ρένα Δούρου και η Ουρανία Μπίρμπα.
Η εκδήλωση, που έγινε για τα 4 χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, συνέχισε κανονικά παρά την παρέμβαση, καθώς η αστυνομία κράτησε έξω από τον χώρο τα μέλη του Ρουβίκωνα.
0 ΣΧΟΛΙΑ