Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θυμάστε τον μικρούλη που γεννήθηκε εθισμένος στα ναρκωτικά; Δείτε τι κάνει σήμερα!

Δεν φαντάζεστε

3 Δεκεμβρίου 2018 15:52
Θυμάστε τον μικρούλη που γεννήθηκε εθισμένος στα ναρκωτικά; Δείτε τι κάνει σήμερα!

Αυτή είναι η 21χρονη Blaine Hamilton και η 6μελής οικογένεια της από το Alvord του Τέξας. Σχεδόν έναν χρόνο πριν, καλωσόρισαν στην οικογένεια τους τον μικρό Coleman.

Πλέον βρίσκονται στην διαδικασία επισημοποίησης της υιοθεσίας του.

Ο Coleman είναι πρώτος ξάδερφος της Blaine από την πλευρά της μητέρας της. Είπε ότι αν και έμενε με την οικογένεια του, για 15 μήνες περίπου, οι γονείς της κέρδισαν πρόσφατα την κηδεμονία του.

Μέσα σε 30 μήνες, η διαδικασία υιοθεσίας θα επισημοποιηθεί και ο Coleman θα γίνει επισήμως μέλος της οικογένειας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μετά από αυτό δεν θα ξαναμπείτε ποτέ στην θάλασσα! (photo)


Ο Coleman είναι 17 μηνών, αλλά όταν πρωτομπήκε στο σπίτι τους, η κατάσταση του ήταν πολύ διαφορετική και άσχημη. Οι βιολογικοί γονείς του Coleman πάλευαν για πολύ καιρό με τον εθισμό τους στα ναρκωτικά και λίγο μετά την γέννα του, ο Coleman ανέπτυξε μια πάθηση που απαιτούσε να εγχειριστεί στο στομάχι.

Ο Coleman διαγνώστηκε με πυλωρική στένωση, μια πάθηση που επηρεάζει το γαστρεντερικό σύστημα και προκαλεί εμετό.

«Ήταν υποσιτισμένος και εκτεθειμένος σε βλαβερά ναρκωτικά», είπε η μητέρα της Blaine, Kaysi. «Τον μετέφεραν με αεροπλάνο σε νοσοκομείο παίδων όταν ήταν 8 μηνών.»

Σύμφωνα με τους Hamilton, το περιστατικό αυτό έκανε τις Υπηρεσίες Προστασίας Παιδιών να επέμβουν και ζητήθηκε βοήθεια από τους συγγενείς του Coleman.

H Kaysi και ο άντρας της, Randy, επενέβησαν. «Οι γονείς μου είπαν, “Θα τον πάρουμε. Θα πάμε στο νοσοκομείο”», είπε η Blaine.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Διαρροή: Βόμβα με Μαυρίδη θέλει ο Ατζούν για το Survivor 3! Έξαλλος ο Τανιμανίδης!



«Ήταν γιος του αδερφού μου, άρα γνωρίζοντας ότι βρίσκεται με την βιολογική του οικογένεια και ότι θα μεγαλώσει με τους παππούδες, τις θείες, τους θείους και τα ξαδέρφια του είναι παρηγοριά για όλους», είπε η Kaysi.

Οι Hamilton είπε ότι είχαν μια εβδομάδα για να προετοιμαστούν ώστε να πάρουν το μωρό στην οικογένεια τους.

Παρ’όλο που όλοι ήταν ενθουσιασμένοι για τον Coleman, η Kaysi και η 19χρονη κόρη της, Bailey είπαν ότι ήταν μια δύσκολη περίοδος.

Η Bailey και η Blaine είπαν ότι ήταν μια γρήγορη και έντονη προσαρμογή: αγόρασαν πράγματα για το μωρό, έβαλαν προστατευτικά στο σπίτι και βρήκαν νταντάδες για όταν θα είναι όλοι στην δουλειά. Ευτυχώς, υπήρχαν συγγενείς και μέλη της κοινότητας πρόθυμοι να τους βοηθήσουν.

«Άνθρωποι που ξέραμε – ζούμε σε μια μικρή πόλη – ήρθαν και μας έφεραν πράγματα», είπε η Blaine. Και οι συγγενείς τους προσέφεραν επίσης την βοήθεια τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα: Νέο λουκέτο σε μεγάλο κανάλι, μετά το Mega! Πέφτει "μαύρο" την 1η Ιανουαρίου!



«Είναι μεγάλη αλλαγή, αλλά τον αγαπάμε πολύ. Είμαστε φορτωμένοι με το καινούριο ξεκίνημα, αλλά ξέραμε ότι ήταν η σωστή απόφαση για την οικογένεια», είπε η Kaysi.

Μόλις ο Coleman προσαρμόστηκε στο καινούριο του σπίτι, βελτιώθηκε και η υγεία του.

Πλέον δεν πάσχει από πυλωρική στένωση και έχει πάρει βάρος.

«Τον έχουμε βγάλει “μικρό μαχητή”», είπε η Kaysi.

Η Kaysi και ο Randy κέρδισαν την κηδεμονία τη περασμένη Πέμπτη και η Blaine ήταν τόσο ενθουσιασμένη με τα νέα, που ανέβασε 4 φωτογραφίες και είπε την ιστορία του Coleman. Το tweet της έχει γίνει από τότε viral.

Το tweet της άγγιξε ιδιαίτερα οικογένειες που έχουν υιοθετήσει παιδιά. Κάποιοι μοιράστηκαν φωτογραφίες των παιδιών ή των αδερφών τους που ξεπέρασαν τις δυσκολίες.

«Πάθαμε πλάκα από την υποστήριξη στο Twitter από όλο τον κόσμο», είπε η Kaysi. «Υπάρχουν πολλές όμορφες ψυχές.»

«Έχουμε όλοι αλλάξει χάρη σε εκείνον. Έχουμε γίνει όλοι διαφορετικοί, ο ένας χάρη στον άλλο. Έχουμε μεγαλώσει. Ο Coleman έγινε πιο υγιείς κι εμείς εξελιχθήκαμε συναισθηματικά και ψυχικά», είπε η Blaine.

«Ξέρουμε ότι ο Θεός έχει έναν ξεχωριστό σκοπό για εκείνον. Είναι ένα έξυπνο, υγιές αγοράκι», είπε η Kaysi.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share