Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor Διαρροή: Βόμβα με Μαυρίδη θέλει ο Ατζούν για το Survivor 3! Έξαλλος ο Τανιμανίδης!

Τρομερό παρασκήνιο!

3 Δεκεμβρίου 2018 15:33
Survivor Διαρροή: Βόμβα με Μαυρίδη θέλει ο Ατζούν για το Survivor 3! Έξαλλος ο Τανιμανίδης!

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο καθώς και από τα γραφεία του ΣΚΑΙ!

Όπως είναι γνωστό τα κάστινκ έχουν αρχίσει εδώ και έναν περίπου μήνα και τα πρώτα ονόματα έχουν ήδη κλείσει! Ωστόσο ο Ατζούν έχει ένα μεγάλο όνειρο στο οποίο ωστόσο βάζει φρένο ο Σάκης Τανιμανίδης!

Ο Ατζούν μπορεί να μην είναι Έλληνας αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έχει μείνει στην απ' έξω και δεν παρακολουθεί τις εξελίξεις στην ελληνική τηλεόραση! Από την μέρα που έχει διαβάσει ότι ο Γιώργος Μαυρίδης είναι με το ένα πόδι εκτός ΑΝΤ1 θέλει να τον βάλει στο Survivor και ο λόγος είναι απλός!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα: Νέο λουκέτο σε μεγάλο κανάλι, μετά το Mega! Πέφτει "μαύρο" την 1η Ιανουαρίου!

Πιστεύει πως λόγω της κόντρας του παρουσιαστή με τον πρώην κολλητό του Σάκη Τανιμανίδη η τηλεθέαση θα ανέβει στον Θεό! Θα είναι η πρώτη τηλεοπτική κοινή παρουσία των δύο πρώην φίλων και αυτό θα κάνει το ριάλιτι να σαρώσει στην τηλεθέαση!

Ωστόσο πριν προχωρήσει σε οποιαδήποτε πρόταση μίλησε με τον Σάκη Τανιμανίδη, ο οποίος του έβαλε φρένο! Ο Τούρκος παραγωγός του εξήγησε τους λόγους που θέλει να προχωρήσει στην συγκεκριμένη κίνηση, ωστόσο ο παρουσιαστής του Survivor ήταν ξεκάθαρος και τόνισε πως θα ένιωθε πολύ άβολα αν ήταν στο ίδιο ριάλιτι με ένα παιδί που έχουν ακουστεί τόσα για την σχέση τους!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοβαρό τροχαίο για δημοσιογράφο του Alpha!

Ο Ατζούν προσπαθεί να του αλλάξει άποψη και να προχωρήσει σε πρόταση, ωστόσο ακόμα και να τα καταφέρει δύσκολα ο Γιώργος Μαυρίδης θα μπει στο Survivor, αφού δεν έχει την καλύτερη άποψη για τα ριάλιτι επιβίωσης, παρότι είχε πάρει μέρος στο Nomads! Άλλωστε είχε εξηγήσει τότε ότι το είχε κάνει καθαρά για την δωρεά στο ΑΧΕΠΑ!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share