Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Να αποδράσει σχεδίαζε ο φερόμενος ως ηθικός αυτουργός της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου! - Πώς απετράπησαν τα σχέδιά του;

Πώς απετράπησαν τα σχέδιά του;

27 Νοεμβρίου 2018 11:30
Να αποδράσει σχεδίαζε ο φερόμενος ως ηθικός αυτουργός της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου! - Πώς απετράπησαν τα σχέδιά του;

Κατά τα πρότυπα του διαβόητου κακοποιού, Κώστα Πάσσαρη σχεδίαζε να αποδράσει ο φερόμενος ως ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου τον Οκτώβριο του 2017 μέσα στο γραφείο του στα Εξάρχεια.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής κατάφεραν να αποτρέψουν την αιματηρή απόδραση που σχεδίαζε. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κακοποιός μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού είχε καταφέρει να βρει τους ανθρώπους, που την επίμαχη ημέρα θα ντύνονταν αστυνομικοί και θα εκτελούσαν εν ψυχρώ τους Αστυνομικούς φρουρούς που θα μετέφεραν στο νοσοκομείο τον επικίνδυνο κακοποιό.

Συγκεκριμένα, οι συνεργοί του κακοποιού είχαν προμηθευτεί από άγνωστη πηγή δυο στολές αστυνομικών, χειροβομβίδες, ένα κομμένο Καλάσνικοφ και δυο πιστόλια, τα οποία θα χρησιμοποιούσαν στο μακελειό που προετοίμαζαν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ευχάριστα νέα για την υγεία του Γιώργου Γεωργίου!

Τα “υλικά” πολέμου που είχαν προμηθευτεί, τα είχαν κρύψει σε ένα διαμέρισμα στην περιοχή της Καλλιθέας.

Συγκεκριμένα, κανόνιζε την ημέρα εκδίκασης της υπόθεσης να πάθει κρίση, με αφρούς από το στόμα, που θα του προκαλούσε κάποιο σκεύασμα, προκειμένου να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Εκεί θα τον περίμεναν οι δυο συνεργοί του ντυμένοι Αστυνομικοί, θα εκτελούσαν εν ψυχρώ τους φρουρούς του βαρυποινίτη και θα τον έπαιρναν μέσα από τα χέρια τους.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, ερευνώντας εκείνη την εποχή την δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, άρχισαν να έχουν πληροφορίες για κάποιο διαμέρισμα στην Καλλιθέα, όπου εκεί κάτι σοβαρό προετοιμαζόταν και είχε σχέση με την δολοφονία του άτυχου δικηγόρου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πάγωσαν" τα χαμόγελα των γονιών: "Μαμά βλέπω νεκρούς ανθρώπους!"

Έπειτα από έρευνες, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας κατάφεραν να εντοπίσουν το διαμέρισμα και μάλιστα να μάθουν για την επικείμενη απόδραση και το μακελειό που προετοίμαζε ο βαρυποινίτης με τους συνεργούς του.

Το πρωί της Δευτέρας στις 30 Οκτωβρίου του 2017, πάνοπλοι αστυνομικοί εισέβαλαν στο διαμέρισμα, συνέλαβαν έναν από τους συνεργούς του βαρυποινίτη και ουσιαστικά έβαλαν στοπ στο επικείμενο μακελειό, το οποίο ήταν προγραμματισμένο για την επόμενη μέρα, όταν ο κακοποιός θα μεταφέρονταν στα δικαστήρια από τις φυλακές Κορυδαλλού.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share