Κυριακή, 12 Μαΐου 2024

Μια αστραφτερή βόλτα στις βιτρίνες της Αθήνας!

27 Οκτωβρίου 2018 12:00
Μια αστραφτερή βόλτα στις βιτρίνες της Αθήνας!

Σάββατο πρωί, ο ήλιος λάμπει, απλώνω την κρέμα ημέρας, φοράω το αγαπημένο τζιν, τα cowboy μποτάκια μου και ξεχύνομαι στο κέντρο της Αθήνας. Αναζητώ με πάθος υλικό για το fashion blog μου – ετοιμάζω θέμα με τα δώρα των γιορτών. Κατεβαίνω στο κέντρο της Αθήνας για βόλτα, καφέ, shopping και πολλά posts. Ξεκινώ από το Κολωνάκι, περπατώ στην πλατεία, περνάω από τα καταστήματα και κάνω κλικ στις βιτρίνες που συναντώ...

Δερμάτινες μπότες σε τιμές που η καθεμία ισοδυναμεί με το ενοίκιο που δίνω για το 2άρι μου στον Λυκαβηττό, ζώνες με logos που “βγάζουν μάτι” και εκκεντρικά φορέματα που μόνο η Lady Gaga θα διάλεγε... Κάνω zoom και τα αιχμαλωτίζω τον φακό μου με σκοπό να τα ανεβάσω μέσα στα επόμενα λεπτά στο Instagram δίπλα σε ιντριγκαδόρικες λεζάντες και τσιτάτα σχόλια. Συνεχίζω απτόητη, παραγγέλνω έναν latte και κατεβαίνω τη Βουκουρεστίου με τα επώνυμα luxury brands.

Κοντοστέκομαι στη θέα ενός χολιγουντιανού tuxedo Dior (παίρνω όρκο πως το είδα να το φοράει η Jennifer Lawrence στην κινηματογραφική της πρεμιέρα), δίπλα η εμβληματική Saddle bag του οίκου. Ελπίζω το υπόλοιπο της κάρτας της μνήμης της φωτογραφικής μου να “αντέχει” τόσες συγκινήσεις και βάζω πλώρη για την Ερμού. Με την ιδέα πως χρειάζομαι ένα κατακόκκινο κραγιόν κατευθύνομαι στο Attica, αλλά ομολογώ πως ποτέ δεν πέρασα την πόρτα του.

Ο λόγος; Σάστισα από τα αστραφτερά, εκτυφλωτικά διαμάντια που στολίζουν την τεράστια βιτρίνα και που άνετα συγκρίνονται σε λάμψη με τα riviera βραχιόλια στο απέναντι κοσμηματοπωλείο. «Diamonds are a girl’s best friend», λέει η Marilyn και ξέρει. Αμέσως, μου κινούν την περιέργεια και πρέπει οπωσδήποτε να μάθω γιατί είναι εκεί. Ανοίγω τα data στο smartphone μου και μπαίνω στο Internet για να ξεδιαλύνω το μυστήριο των διαμαντιών της βιτρίνας.

Λοιπόν, τα διαμάντια είναι εμπνευσμένα από το νέο παιχνίδι του ΣΚΡΑΤΣ «7άρι του εκατομμυρίου» που με ένα σκρατσάρισμα μπορεί να χαρίσει ένα εκατομμύριο ευρώ... Δεν μου ακούγεται καθόλου κακή ιδέα. Έτσι άλλωστε θα μπορέσω να πάρω τουλάχιστον πέντε γόβες χωρίς να ανησυχώ για το ενοίκιο (θα έχω αγοράσει το δικό μου loft στην Κηφισιά), το γεμάτο βολάν φόρεμα της Gaga, το tuxedo της Lawrence κι εννοείται το υπέροχο, γεμάτο brillants βραχιόλι του κοσμηματοπωλείου στη Βουκουρεστίου. Τέλεια;

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share