Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Νέα μαρτυρία για την υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου - Όσα κατέθεσε υπάλληλος που ήταν μπροστά στο περιστατικό

"Ο Ζακ δεν κρατούσε μαχαίρι..."

1 Οκτωβρίου 2018 10:37
Νέα μαρτυρία για την υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου - Όσα κατέθεσε υπάλληλος που ήταν μπροστά στο περιστατικό

Μαρτυρία υπαλλήλου γειτονικού φούρνου, ο οποίος βρέθηκε μπροστά στον άγριο ξυλοδαρμό και το λιντσάρισμα του Ζακ Κωστόπουλου φαίνεται να αποδυναμώνει ακόμη περισσότερο τον ισχυρισμό ότι ο 33χρονος κρατούσε μαχαίρι πριν χάσει τη ζωή του έξω από το κοσμηματοπωλείο της οδού Γλάδστωνος στην Ομόνοια.

Σε αντίθεση δηλαδή με τα όσα υποστήριξαν στις απολογίες τους τόσο ο 73χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος όσο και ο 55χρονος συγκατηγορούμενός του, το μαχαίρι δεν το είδαν ούτε κάποιοι από τους αυτόπτες ούτε πάνω σε αυτό βρέθηκαν τα αποτυπώματα του Ζακ Κωστόπουλου.

Ο μάρτυρας που στεκόταν πολύ κοντά στο σημείο του περιστατικού περιγράφει στην Real News της Κυριακής τα όσα προηγήθηκαν πριν το 33χρονο θύμα μπει στο κοσμηματοπωλείο, αλλά και όσα ακολούθησαν αφού βγήκε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βαρύ πένθος: Νεκρός ο Τάσος Βασιλείου!

Όπως προκύπτει από την κατάθεση που έδωσε στις 21 Σεπτεμβρίου, λίγες μόλις ώρες μετά τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου, το μόνο «φονικό όπλο» που είδε να κρατά ο Ζακ ήταν ένα κομμάτι γυαλί.

Κι αυτό, βάσει της κατάθεσής του, το έπιασε στο χέρι του όταν τον πλησίασαν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, που έσπευσαν στο σημείο.

Πηγή: Real News

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share