Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός της Αρίθα Φράνκλιν! (Photo)

Σε χρυσό φέρετρο με κατακόκκινες γόβες!

29 Αυγούστου 2018 12:52
Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός της Αρίθα Φράνκλιν! (Photo)

Ουρές σχηματίζουν οι θαυμαστές της Αρίθα Φράνκλιν για να αποχαιρετήσουν την θρυλική τραγουδίστρια που εκτίθεται σε λαϊκό προσκύνημα σε ένα λαμπερό χρυσό φέρετρο με ένα κατακόκκινο φόρεμα.

Η διάσημη τραγουδίστρια πέθανε από καρκίνο του παγκρέατος στις 16 Αυγούστου και ήταν 76 ετών.

Η βασίλισσα της σόουλ πέθανε σε ηλικία 76 ετών από καρκίνο του παγκρέατος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρέθηκε ζωντανός ο αγνοούμενος φαντάρος!

Το άψυχο σώμα της βασίλισσας της σόουλ έφτασε σε ένα λαμπερό χρυσό φέρετρο στο Μουσείο Αφροαμερικανικής Ιστορίας Charles H. Wright στο Ντιτρόιτ, την πατρίδα τη,ς το πρωί της Τρίτης όπου θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα για δύο ημέρες.

Η Φράνκλιν μεταφέρθηκε στο μουσείο σε ένα vintage λευκό LaSalle, περνώντας μπροστά από τους 200 και πλέον θαυμαστές της που είχαν κοιμηθεί στο πεζοδρόμιο περιμένοντας να δουν από κοντά την αγαπημένη τους τραγουδίστρια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απανωτές βόμβες στον ΣΚΑΙ!

Με κατακόκκινο φόρεμα και γόβες στιλέτο Christian Louboutin το άψυχο σώμα της Αρίθα Φράνκλιν

Η ανιψιά της, Σαμπρίνα Όουενς, δήλωσε στο Associated Press πως αυτή και άλλοι συνέβαλαν στον σχεδιασμό του λαϊκού προσκυνήματος στο Ντιτρόιτ, θέλοντας να αποδώσουν έναν φόρο τιμής στην βασίλισσα της σόουλ «που θα ταίριαζε με την κληρονομιά της».

Η Όουενς σημείωσε πως τα παστέλ τριαντάφυλλα που περιβάλλουν το χρυσό φέρετρο της Φράνκλιν αντανακλούσαν την αγάπη της για τα λουλούδια.

Τα παστέλ τριαντάφυλλα που περιβάλλουν το χρυσό φέρετρο της Φράνκλιν αντανακλούσαν την αγάπη της για τα λουλούδια.

Η Αρέθα Φράνκλιν ήταν ντυμένη με ένα κατακόκκινο φόρεμα για να συμβολίσει τη συμμετοχή της στη Delta Sigma Theta Sorority και η Όουενς είπε ότι το φόρεμα ήταν κάτι που «θα μπορούσε να είχε επιλέξει η ίδια» για να φορέσει σε μια συναυλία της.

Όπως δήλωσε στο Inside Edition, το κόκκινο φόρεμα έχει δαντελένιο μπούστο και μανίκια. Τα παπούτσια της είναι Christian Louboutin και τα κοσμήματά της κατασκευάστηκαν για την κηδεία. Τα ρούχα αυτά είναι ένα από τα σύνολα τα οποία θα φορέσει η Φράνκλιν κατά τη διάρκεια του λαϊκού προσκυνήματος.

Το άψυχο κορμί της Αρίθα Φράνκλιν θα ντύνεται καθημερινά με άλλα ρούχα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη βόμβα: Αυτή είναι η αιτία της πυρκαγιάς στο πλοίο "Ελευθέριος Βενιζέλος"!

Η Λίντα Σουάνσον, εκτελεστικός αντιπρόεδρος του γραφείου κηδειών Swanson Funeral Home, δήλωσε πως η οικογένεια της Φράνκλιν την εξουσιοδότησε να αποκαλύψει ότι η γκαρνταρόμπα της θρυλικής τραγουδίστριας θα αλλάζει τις ημέρες πριν την κηδεία της. Οι επιλογές αυτές είναι «έκπληξη» αλλά πρόσθεσε πως τα ρούχα θα είναι «απλά φυσικές αλλαγές στην γκαρνταρόμπα που θα έκανε μια βασίλισσα».

Το χρυσό φέρετρο ήταν ειδική παραγγελία και κοστίζει πάνω από 40.000 δολάρια

Ο εκδότης της Φράνκλιν, δήλωσε στο Inside Edition, πως η επίσημη φωτογραφία της Φράνκλιν στο φέρετρό της – τραβηγμένη από πίσω, αποκαλύπτοντας το κόκκινο σύνολο και τα σταυρωμένα πόδια της – δόθηκε στη δημοσιότητα από την οικογένεια της τραγουδίστριας επειδή ήθελε να «μοιραστεί με τα εκατομμύρια των θαυμαστών της σε όλο τον κόσμο που δεν θα μπορούσαν να παραβρεθούν».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτο: Βρέθηκε ζωντανός ο αγνοούμενος φαντάρος!

Το φέρετρο της Φράνκλιν πιστεύεται ότι είναι ειδική παραγγελία του Promethean Casket, με λιανική τιμή 40.000 δολάρια και λέγεται ότι είναι το ίδιο στυλ φέρετρου με αυτό που είχαν ο Τζέιμς Μπράουν και ο Μάικλ Τζάκσον. Φτιαγμένο στο χέρι επί δύο εβδομάδες, το επιχρυσωμένο 24 καρατίων φέρετρο έχει βελούδινο εσωτερικό και χάλκινο σκελετό.

Πηγή: iefimerida.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share