Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Το έγκλημα της ΕΛ.ΑΣ. που σκότωσε 81 ανθρώπους! Πως οδήγησαν στον θάνατο και άτομα που δεν ήταν κάτοικοι της περιοχής;

Αποκλειστικό! Πως κυβέρνηση και Αστυνομία έδωσαν την επιλογή... θανάτου στα θύματα! Να καούν ή να πνιγούν;

26 Ιουλίου 2018 07:58
Το έγκλημα της ΕΛ.ΑΣ. που σκότωσε 81 ανθρώπους! Πως οδήγησαν στον θάνατο και άτομα που δεν ήταν κάτοικοι της περιοχής;

Σοκαρισμένο είναι το Πανελλήνιο από τις αποκαλύψεις που έρχονται στο "φως" σχετικά με τα θύματα και τα αίτιας της μεγαλύτερης τραγωδίας στην σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας στο Μάτι!

81 νεκροί και πάρα πολλοί αγνοούμενοι που (δυστυχώς) ενδεχομένως να μεγαλώσουν την "μαύρη" αυτή λίστα με τα θύματα! Τρεις μέρες μετά, οι αποκαλύψεις που έρχονται για το μοιραίο αυτό βράδυ σοκάρουν! Οι μαρτυρίες των... πρωταγωνιστών ακόμα περισσότερο!

Μια από αυτές χτες έβγαλε στην φόρα το εγκληματικό σχέδιο της Αστυνομίας! Και δυστυχώς δεν είναι η μόνη μαρτυρία που το αποκαλύπτει! Τι πραγματικά συνέβη; Ποιο ήταν το εγκληματικό λάθος της Αστυνομίας αλλά και της κυβέρνησης;

Αρχικά την μεγαλύτερη ευθύνη την φέρει η κυβέρνηση! Ποτέ κανείς δεν έδωσε εντολή εκκένωσης! Οκ, όλα εξελίχθηκαν πολύ γρήγορα! Δεκτό! Αλλά που ήταν οι υπεύθυνοι αυτή την στιγμή; Έχει έρθει η ενημέρωση ότι πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στην Πεντέλη και κατευθύνεται προς Νέο Βουτζά και Μάτι! Γιατί κανείς από τους υπεύθυνους υπουργούς δεν έδωσε άμεσα εντολή εκκένωσης της περιοχής; Περίμεναν να φτάσουν οι φλογές στην Μεσογείων για να βάλει το χεράκι της Αστυνομίας και να ολοκληρώσει το έγκλημα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Φοβάμαι μανούλα, αλλά εσύ μην έρθεις...»: Συγκλονίζουν τα τελευταία λόγια της Εβίτας και του Αντρέα στην μητέρα τους!

Οι μαρτυρίες σοκάρουν! Πρωταγωνιστές της τραγωδίας αποκαλύπτουν το μέγεθος του εγκλήματος και το Athensmagazine.gr σας την μεταφέρει! Η Αστυνομία λοιπόν όχι απλά δεν άφηνε τους κατοίκους της περιοχής να διαφύγουν προς τα πάνω, από την λεωφόρο Μεσογείων, δεξιά και αριστερά προς Ραφήνα και Νέα Μάκρη αντίστοιχα αλλά τους οδηγούσε πίσω να διαφύγουν από ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ!!! Και σας να μην φτάνει αυτό, έβαζε μέσα στην ήδη πυκνοκατοικημένη περιοχή και όποιο διερχόμενο αυτοκίνητο ερχόταν από την Αθήνα! Για αυτό και ανάμεσα στα θύματα βρίσκονται άτομα που δεν διέμεναν στο Μάτι!

Τους εγκλώβισαν όλους σαν τα ποντίκια στην περιοχή του Ματιού με μόνη διέξοδο την... θάλασσα, με τον αέρα να πνέει στα 9 μποφόρ! Τους έδωσε δηλαδή η Αστυνομία την επιλογή του... θανάτου! Να καούν ζωντανοί ή να πνιγούν; Έστειλαν εκαντοντάδες αυτοκίνητα να διαφύγουν από δρόμο που δεν χωράνε δύο (!!!) διερχόμενα αυτοκίνητα, αντί να ανοίξουν πιο μακριά την Μαραθώνος και να διώχνουν τον κόσμο προς Αθήνα και Μαραθώνα αντίστοιχα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Πέμπτη 26 Ιουλίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο;

Η χώρα θρηνεί! 81 νεκροί μέχρι σήμερα με τον αριθμό δυστυχώς να αναμένεται αρκετά μεγαλύτερος! Και σ' αυτό τεράστια ευθύνη φέρει πρώτα από όλα η κυβέρνηση, που δεν κατάλαβε ούτε ένας ότι η πυρκαγιά κυμαίνεται επικίνδυνα προς μια τόσο πυκνοκατοικημένη περιοχή και στην συνέχεια στην ΕΛ.ΑΣ. που έδωσε στα θύματα την επιλογή να διαλέξουν με ποιον τρόπο να πεθάνουν!

Δείτε χαρακτηριστικά όσα αναφέρει στην κάμερα του ΣΚΑΙ μάρτυρας της τραγωδίας:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share