Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019

Οι πρώτες εικόνες από την κηδεία του Σωκράτη Κόκκαλη: Τραγικές φιγούρες οι γονείς του!

Σπαραγμός και οδύνη!

20 Ιουλίου 2018 11:06
Οι πρώτες εικόνες από την κηδεία του Σωκράτη Κόκκαλη: Τραγικές φιγούρες οι γονείς του!

Σπαραγμός και οδύνη στο τελευταίο αντίο του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ που τελείται αυτή την ώρα στην Μητρόπολη Αθηνών!

Τραγικές φιγουρές οι γονείς του εκλιπόντα, Σωκράτης και Ελένη Κόκκαλη!

Εκατοντάδες φίλοι και γνωστοί της οικογένειας συγκεντρώθηκαν από νωρίς στην Μητρόπολη Αθηνών όπου θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία, για να αποχαιρετήσουν τον Σωκράτη Κόκκαλη Τζούνιορ και να συμπαρασταθούν στην οικογένειά του, τους γονείς του Σωκράτη και Ελένη Κόκκαλη και τα αδέλφια του Πέτρο και Κωνσταντίνο Κόκκαλη και Δημήτρη Θεοδωρίδη που θρηνούν το χαμό του πολυαγαπημένου τους γιου και αδελφού.

Η ταφή στο πρώτο νεκροταφείο θα γίνει κατ' επιθυμία της οικογένειας σε στενό οικογενειακό κύκλο. Ωστόσο, από το πρωί, η περιβάλλον χώρος γύρω από τη Μητρόπολη Αθηνών, έχει γεμίσει με στεφάνια: Της οικογένειας Βαρδινογιάννη, του Βαγγέλη Μαρινάκη, της ΠΑΕ Ολυμπιακού, της ΠΑΕ ΑΕΚ και πολλών άλλων.

Ανάμεσα σε εκείνους που έσπευσαν να συμπαρασταθούν στην οικογένεια από νωρίς ο Παναγιώτης Φασούλας, ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Δείτε φωτογραφίες από την κηδεία:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ: Τραγική φιγούρα η μητέρα του, Ελένη! Ποια είναι η γυναίκα με περιουσία 1,5 δις ευρώ που δεν την βλέπουμε πουθενά!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Από τον λαμπερό γάμο στην... απρόσμενη κηδεία! Η ευτυχία της οικογένειας που μετατράπηκε σε δράμα μέσα σε λίγους μήνες!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μάχη για να κρατηθεί στην ζωή δίνει κορυφαία Ελληνίδα ηθοποιός!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share