Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Από τον λαμπερό γάμο στην... απρόσμενη κηδεία! Η ευτυχία της οικογένειας που μετατράπηκε σε δράμα μέσα σε λίγους μήνες!

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας

20 Ιουλίου 2018 10:32
Από τον λαμπερό γάμο στην... απρόσμενη κηδεία! Η ευτυχία της οικογένειας που μετατράπηκε σε δράμα μέσα σε λίγους μήνες!

Με τον Θεό δεν μπορεί να τα βάλει κανείς! Όσα πλούτη και δόξα και αν έχεις! Τρανό παράδειγμα το δράμα που ζει η οικογένεια Κόκκαλη εδώ πέντε ημέρες!

Το προηγούμενο Σάββατο, ο Σωκράτης Κόκκαλης τζούνιορ βρέθηκε νεκρός στο ξενοδοχείο που διέμενε στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ με την είδηση του θανάτου του να κάνει τον γύρο του κόσμου μέσα σε λίγες ώρες! Για την αιτία θανάτου γράφτηκαν πολλά! Όμως αυτά δεν είναι της παρούσης!

Σήμερα, Παρασκευή, σύσσωμη η οικογένεια θα αποχαιρετήσει για πάντα τον αγαπημένο τους Σωκράτη! Τον βενιαμίν της οικογένειας που έφυγε έτσι άδικα από την ζωή!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ: Τραγική φιγούρα η μητέρα του, Ελένη! Ποια είναι η γυναίκα με περιουσία 1,5 δις ευρώ που δεν την βλέπουμε πουθενά!

Η οικογένεια 13 μήνες πριν και συγκεκριμένα τον Ιούνιο του 2017 περνούσε στιγμές ευτυχίας, με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, αδελφό του εκλιπόντα Σωκράτη, να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας στην Μύκονο μαζί με την αγαπημένη του Δούκισσα Νομικού! Μάλιστα λίγους μήνες αργότερα η χαρά αυτή έγινε ακόμα μεγαλύτερη με τον ερχομό του γιου του ζευγαριού!

Χαρακτηριστική είναι και η φωτογραφία που σας παραθέτει το Athensmagazine.gr, όπου βλέπουμε αγαπημένα όλα τα μέλη της οικογένειας, αμέσως μετά την τελετή, και τον Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ αγκαλιά με τον γαμπρό και ετεροθαλή αδελφό του, Δημήτρη Θεοδωρίδη!

Να σας ενημερώσουμε ότι ο Δημήτρης Θεοδωρίδης είναι γιος του Σάββα Θεοδωρίδη, ο οποίος ήταν παντρεμένος με την Ελένη Κόκκαλη, μητέρα του Σωκράτη! Ο τελευταίος ήταν γιος του έτερου Σωκράτη Κόκκαλη, ο οποίος παντρεύτηκε την Ελένη Κόκκαλη, μετά τον χωρισμό της με τον Σάββα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μάχη για να κρατηθεί στην ζωή δίνει κορυφαία Ελληνίδα ηθοποιός!

Αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα μέλη της οικογένειας έχουν άριστες σχέσεις μεταξύ τους, ενώ τα δύο αδέλφια ήταν κάτι παραπάνω από "αυτοκόλλητα" όπως φαίνεται περίτρανα και στην φωτογραφία του γάμου, με τον Δημήτρη να έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον Σωκράτη!

Όμως η ζωή τους έπαιξε άσχημο παιχνίδι, πολύ άσχημο!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share