Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ταϊλάνδη: Πήραν εξιτήριο τα 12 παιδιά και ο προπονητής τους! Οι πρώτες εικόνες

Σε συνέντευξη τύπου θα προχωρήσουν για να απαντήσουν σε βασικά ερωτήματα

18 Ιουλίου 2018 14:16
Ταϊλάνδη: Πήραν εξιτήριο τα 12 παιδιά και ο προπονητής τους! Οι πρώτες εικόνες

Συνέντευξη τύπου θα δώσουν τα 12 παιδιά μαζί με τον προπονητή τους, όπου θα μεταδοθεί ζωντανά σε δεκάδες κανάλια,περίπου στις 6 τοπική ώρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μας έβαλαν όλους να υπογράψουμε πως..." - Παίκτης του Survivor αποκαλύπτει!

Τα αγόρια, ο προπονητής τους και ορισμένοι από τους διασώστες θα κληθούν να απαντήσουν σε μια σειρά προσεκτικά διατυπωμένων ερωτήσεων, τις οποίες οι δημοσιογράφοι είχαν καταθέσει από πριν στους διοργανωτές της συνέντευξης Τύπου, ανακοίνωσαν οι αρχές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή βόμβα με τον θάνατο του Σ.Κόκκαλη: Ανακοίνωση για την είδηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου!

"Δεν γνωρίζουμε τι πληγές κουβαλάνε μέσα στις καρδιές τους τα παιδιά", είπε ο αξιωματούχος του υπουργείου Δικαιοσύνης Ταγουατσάκι Ταϊκάου, ο οποίος ζήτησε να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητα των αγοριών επικαλούμενος τον αντίκτυπο που τυχόν να έχει στην ψυχική τους υγεία το ενδιαφέρον από τα μέσα ενημέρωσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ράγισαν καρδιές! Το συγκινητικό μήνυμα εργαζόμενης στην Intralot για τον Σωκράτη Κόκκαλη!

"Τα μέσα γνωρίζουν ότι τα παιδιά βρίσκονται σε δύσκολη θέση, έχουν ξεπεράσει τον κίνδυνο και αν τους θέσει κάποιος τολμηρές ερωτήσεις μπορεί να παραβιάσει τον νόμο", είπε ο ίδιος στους δημοσιογράφους.

Κάποιες τηλεοπτικές προσωπικότητες της χώρας αστειεύτηκαν ότι η εμφάνιση των αγοριών μπορεί να ενισχύσει τις μετρήσεις θεαματικότητας μιας κατά τα άλλα ανιαρής εκπομπής, η οποία συχνά παρουσιάζει συζητήσεις για τις επιδόσεις της στρατιωτικής κυβέρνησης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θάνατος Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ - ανατροπή: "Ποιοι έβαλαν την κόκα στο δωμάτιο του"

"Αυτό είναι το θέμα που θέλουν να ακούσουν όλοι οι Ταϊλανδοί. Μην το κλείνετε, μην κλείνετε τον ήχο", αστειεύθηκε ένας παρουσιαστής του Voice TV, ενός δικτύου που συχνά επικρίνει την στρατιωτική κυβέρνηση.

Ο βασιλιάς Μάχα Βατζιραλονγκόρν έδωσε την άδειά του για χρήση του Royal Plaza, μιας πλατείας στην παλαιά πόλη της Μπανγκόκ, για την διοργάνωση ενός πάρτι για να ευχαριστήσουν οι αρχές τους ντόπιους διασώστες και εκείνους από τρίτες χώρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λέσβος: Αυτοτραυματίστηκε οπλίτης, μεταφέρεται στο νοσοκομείο!


Πηγή: iefimerida.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share