Σάββατο, 04 Δεκεμβρίου 2021

"Μας έβαλαν όλους να υπογράψουμε πως..." - Παίκτης του Survivor αποκαλύπτει!

Για πρώτη φορά!

18 Ιουλίου 2018 08:14

Το Survivor 2 μπορεί να τελείωσε όμως οι αποκαλύψεις για το ριάλιτι επιβίωσης συνεχίζονται.

Ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος που συμμετείχε στον δεύτερο κύκλο μελετάει το ενδεχόμενο να κινηθεί κατά της παραγωγής. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Omikron» αναφέρθηκε στο συμβόλαιο που υπέγραψε, αλλά και τον λόγο που θα στραφεί εναντίον στο Survivor.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads 2 αποκλειστικό: Έκλεισε η πρώτη διάσημη και είναι όνομα "βόμβα"!

Μετάνιωσες που μπήκες στο Survivor;
Δεν μετάνιωσα ακριβώς, γιατί ήταν μία εμπειρία ζωής. Έμαθα πολλά, είδα και ξεπέρασα τα όρια του εαυτού μου και, όλο αυτό, με πήγε παρακάτω ως άνθρωπο. Αυτό το πράγμα το ζεις μόνο μία φορά και τέλος. Δεν είχα ξαναζήσει μέσα σε ακραίες συνθήκες. Σίγουρα δεν το μετάνιωσα, αλλά οι δυσκολίες ήταν πολλές, τι να σου πω…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ασύλληπτη τραγωδία: Κατέρρευσα πολυκατοικία! Νεκροί και εγκλωβισμένοι!

Ισχύει ότι έχεις υπογράψει συμβόλαιο εχεμύθειας με τον σταθμό κι έτσι δεν μπορείς να αποκαλύψεις πολλά στο κοινό;
Όλοι οι παίκτες έχουμε υπογράψει μια σύμβαση, στην οποία περιλαμβάνονται μέσα πολύ αυστηροί όροι. Ναι, η εχεμύθεια ήταν μέσα. Οπότε, κατά κάποιον τρόπο δεν μπορώ να πω πολλά. Ωστόσο, έχω δώσει τη σύμβαση αυτή στον δικηγόρο μου να τη μελετήσει και να εντοπίσει σημεία που η παραγωγή ενδεχομένως αθέτησε τις υποχρεώσεις της σε βάρος μου. Αφορά κυρίως ζητήματα που σχετίζονται με τη σωματική μου ακεραιότητα και δυσφήμισης στο πρόσωπό μου. Εξετάζω το ενδεχόμενο να κινηθώ νομικά αλλά δεν είμαι σε θέση να σας πω κάτι παραπάνω αυτή τη στιγμή.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share