ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Α, ΡΕ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ!!! Τι θα υποχρεώνονται να κάνουν στο εξής οι δημόσιοι υπάλληλοι της Ελβετίας;;;

Α, ΡΕ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ!!! Τι θα υποχρεώνονται να κάνουν στο εξής οι δημόσιοι υπάλληλοι της Ελβετίας;;;
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Για λόγους οικονομίας εκατοντάδες δημόσιοι υπάλληλοι στη Γενεύη θα υποχρεώνονται στο εξής να. . . σκουπίζουν οι ίδιοι το χώρο εργασίας τους και να αδειάζουν τα καλάθια των αχρήστων, όπως ανακοίνωσε η εκπρόσωπος του τμήματος πολεοδομίας της πόλης.

Σύμφωνα με το ελβετικό πρακτορείο ats η «καινοτομία» αυτή, που εφαρμόστηκε για πρώτη φορά πέρσι το φθινόπωρο και αφορούσε αρχικά μόνο 800 υπαλλήλους, θα επεκταθεί σταδιακά και σε άλλες υπηρεσίες.

Παράλληλα, ο καθαρισμός των κτιρίων θα ανατεθεί σε εξωτερικά συνεργεία. Οι δημόσιοι υπάλληλοι θα πρέπει να αδειάζουν ο καθένας τον δικό του κάδο αχρήστων και να ξεσκονίζουν τα γραφεία τους. Για το λόγο αυτό θα τους χορηγηθούν. . . ξεσκονόπανα.

Το μέτρο αφορά μόνο τα διοικητικά κτίρια και δεν θα ισχύσει στα σχολεία και τα νοσοκομεία.

www.iefimerida.gr

 

Για περισσότερα νέα κάντε κλικ εδώ

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου