Νότια προάστια: Αυτοκτόνησε 15χρονος που δεχόταν bullying!

Μια περίεργη υπόθεση με αυτοκτονία 15χρονου μαθητή στην περιοχή των νοτίων προαστίων που βρέθηκε σήμερα τα ξημερώματα απαγχονισμένος και θυμίζει σε πολλά σημεία την υπόθεση bullying του φοιτητή Γιακουμάκη ερευνούν οι αστυνομικές αρχές.
Ο μαθητής που τελείωσε την Α’ Λυκείου και ειναι ο μικρότερος γιος παράγοντα της αντιπολίτευσης σε δήμο των νοτίων προαστίων βρέθηκε απαγχονισμένος στο δωμάτιό του ενώ οι πληροφορίες κάνουν λόγο για σημείωμα που βρέθηκε δίπλα στο άψυχο σώμα του παιδιού στο οποίο εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην ακραία αυτή πράξη.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτοί είναι οι δολοφόνοι που αναζήτησαν τα θύματα τους στην εκπομπή «Φως στο τούνελ»! (video)
Ειδικότερα όπως αναφέρει αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του καθώς δεν άντεχε το bulling που δεχόταν απο συμμαθητές του κατονομάζοντας μάλιστα συγκεκριμένα άτομα. Την υπόθεση ερευνά το Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.
Πηγή: protothema.gr
0 ΣΧΟΛΙΑ