ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πανελλαδικές 2018: Τα τρίδυμα αδέρφια που αρίστευσαν και στοχεύουν σε Ιατρική, Ψυχολογία και Πολυτεχνείο (video)

Πανελλαδικές 2018: Τα τρίδυμα αδέρφια που αρίστευσαν και στοχεύουν σε Ιατρική, Ψυχολογία και Πολυτεχνείο (video)
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

O Μιχάλης Λαζαρής ,η Ελένη Λαζαρή και ο Στέλιος Λαζαρής είναι τρίδυμα αδέλφια από την Κάλυμνο, τα οποία στις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις πήραν υψηλές βαθμολογίες που τους επιτρέπουν να εισέλθουν στα ΑΕΙ που είχαν ως στόχο.

Η περίπτωση τους θα πρέπει να είναι η μοναδική στις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις, όταν μάλιστα οι βαθμολογίες που πήραν είναι υψηλότατες.

Συγκεκριμένα: 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: “Απο φραουλίτσας έγινε Αγόρου”: Το Twitter παίρνει θέση για την αποχώρηση του Νικόλα!

Ο Μιχάλης πήρε συνολικά 18.800 μόρια. Στη Φυσική 20 , στη Βιολογία 19,8 ,στη Χημεία 19,2 και στην Έκθεση 15,4. Η προτίμηση του είναι η Ιατρική Σχολή στόχος που φαίνεται ότι τον πετυχαίνει.

Η Ελένη πήρε συνολικά 17.758 μόρια. Στην έκθεση 14,6,στην Ιστορία 17,8 , στα Λατινικά 19,8 ,στα Αρχαία 18,4. Η προτίμηση της είναι η Ψυχολογία στόχος που φαίνεται ότι τον πετυχαίνει.

Ο Στέλιος πήρε συνολικά 17.750 μόρια. Στα Μαθηματικά 18,8, στη Χημεία 18,6 ,στη Φυσική 18,1 και στην Έκθεση 14,7. Η προτίμηση του είναι κάποια Πολυτεχνική Σχολή στόχος που φαίνεται ότι τον πετυχαίνει.

Δείτε το βίντεο

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=HdhgfiVKRDw[/youtube]

Πηγή: kalymnos-news.gr

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου