ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απίστευτο: Υπάλληλος της Βουλής ανάμεσα στους συλληφθέντες αντιεξουσιαστές στα Εξάρχεια!

Απίστευτο: Υπάλληλος της Βουλής ανάμεσα στους συλληφθέντες αντιεξουσιαστές στα Εξάρχεια!
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Άφωνοι σίγουρα δεν έμειναν οι αστυνομικοί της Κρατικής Ασφάλειας όταν άκουσαν έναν από τους συλληφθέντες αντιεξουσιαστές των χθεσινών επεισοδίων να τους λέει ότι είναι… υπάλληλος της Βουλής.

 

Και βέβαια άφωνοι δεν έμειναν, γιατί κατά καιρούς έχουν πέσει στα χέρια τους άτομα με πολύ …ενδιαφέροντα επαγγέλματα των ίδιων ή των γονέων τους.

Για τη συγκεκριμένη περίπτωση πάντως αναμένεται επιβεβαίωση από τη Βουλή και εφόσον αυτό ισχύει να τους ειπωθεί και που ακριβώς απασχολείται το συγκεκριμένο άτομο, αφού περιορίστηκε στο να πει μόνο ότι είναι υπάλληλος της Βουλής χωρίς περαιτέρω διευκρινήσεις.

Όλα ξεκίνησαν για πολλοστή φορά τα ξημερώματα λίγο πριν τις δύο και κράτησαν μέχρι και μετά τις 5 το πρωί, όπου ομάδα αντιεξουσιαστών που χρησιμοποιούσε παγίως ως ορμητήριο και ασφαλές καταφύγιο, το Πολυτεχνείο, εξέρχονταν από αυτό και πραγματοποιούσαν διαρκείς επιθέσεις με βόμβες μολότοφ σε βάρος των στατικών διμοιριών των ΜΑΤ στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα και στη στατική διμοιρία που φυλάει τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ επί της Χαριλάου Τρικούπη.

Μετά από διαρκείς επιθέσεις, οι διμοιρίες των ΜΑΤ κατάφεραν να κάνουν κυκλωτική κίνηση και η ομάδα των αντιεξουσιαστών κατευθύνθηκε προς την οδό Σπυρίδωνος Τρικούπη, όπου εισήλθαν σε μία κλειστή εκείνη την ώρα καφετέρια, αφού ένας εξ αυτών είχε κλειδί για το κατάστημα και πιθανόν εργαζόταν σε αυτό παλιότερα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Ο τραυματισμός του Πάνου, ο Τσίλης και η αποχώρηση…«βόμβα» (video)

 Οι ταραξίες εγκλωβίστηκαν μέσα στο κατάστημα αυτό και μετά από επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων συνελήφθησαν συνολικά 11 άτομα, εκ των οποίων 9 Έλληνες και δύο Αλβανοί. Σε βάρος τους γίνεται έρευνα και σχηματίζεται δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας, ενώ με το πέρας των ερευνών αναμένεται και επίσημη ενημέρωση.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου