ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στον εισαγγελέα την Τρίτη οι 20 συλληφθέντες του Ρουβίκωνα

Στον εισαγγελέα την Τρίτη οι 20 συλληφθέντες του Ρουβίκωνα
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Τα 20 μέλη του «Ρουβίκωνα» τα οποία προσπάθησαν να εισβάλουν στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ως συμπαράσταση στον Δημήτρη Κουφοντίνα το πρωί της Δευτέρας, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα την Τρίτη. 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκαριστικό: Απο τι πάσχει το 8% των Ελλήνων και δεν το γνωρίζει!

 

 

Οι προσαγωγές τους μετατράπηκαν σε συλλήψεις και αυτή τη στιγμή και οι 20 κρατούνται στην Ασφάλεια Αττικής. Οι κατηγορίες που αναφέρονται στη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των 20 συλληφθέντων είναι για: διατάραξη κοινής ειρήνης, διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών και πρόκληση σε διέγερση. 

Υπενθυμίζεται ότι τα μέλη του Ρουβίκωνα συγκεντρώθηκαν έξω από την πύλη του υπουργείου, όπου πέταξαν τρικάκια για συμπαράσταση στον Δημήτρη Κουφοντίνα και προσπάθησαν να εισβάλουν στον χώρο, όταν ένας τα κατάφερε, αλλά όλοι συνελήφθησαν από τη φρουρά.

Αμέσως μετά το συμβάν η συλλογικότητα ανάρτησε ανακοίνωση σε ιστότοπο του αντιεξουσιαστικού χώρου για τη συγκεκριμένη ενέργεια.Σε νεότερη ανακοίνωση τους, μετά τη μετατροπή των προσαγωγών σε συλλήψεις, ανάρτησαν  και δεύτερη ανακοίνωση- πρόσκληση για συγκέντρωση αύριο το πρωί έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, με αφορμή και τη δίκη 12 άλλων μελών του «Ρουβίκωνα», από παλαιότερες ενέργειες.

 

Πηγή: neaselida.gr

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου