ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στο νοσοκομείο με δυνατούς πόνους η Μελάνια Τραμπ

Στο νοσοκομείο με δυνατούς πόνους η Μελάνια Τραμπ
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Εσπευσμένα στο νοσκομείο μεταφέρθηκε τη Δευτέρα η «πρώτη κυρία» των Ηνωμένων Πολιτειών, Μελάνια Τραμπ, καθώς αισθάνθηκε έντονους πόνους στα νεφρά, με συνέπεια να κριθεί απαραίτητη η μεταφορά της σε ειδικό κέντρο. 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Τα συνθήματα του δημοτικού,οι κατσαρίδες, τα τεκνάκια από την… Ρουμουνία και το ξεμάτιασμα του Χάρου! – Λυσσάξανε οι twitterάδες!

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγος του Αμερικανού προέδρου υπέστη κολικό του νεφρού και μεταφέρθηκε με αφόρητους πόνους στο Walter Reed National Military Medical Center, στο Μέριλαντ.

Ο Λευκός Οίκος επιβεβαίωσε τη μεταφορά της «πρώτης κυρίας» και όπως ενημέρωσε ο εκπρόσωπος της αμερικανικής προεδρίας, η Μελάνια Τραμπ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, προκειμένου να αφαιρεθεί η πέτρα που είχε στιο νεφρό.

Η «πρώτη κυρία» θα παραμείνει τουλάχιστον μέχρι το τέλος της εβδομάδας στο νοσοκομείο, προκειμένου να την παρακολουθήσουν οι γιατροί, να ξεκουραστεί και να ανακάμψει σωματικά.

 

Πηγή: protothema.gr

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου