Σάββατο, 11 Μαΐου 2024

Κι όμως δεν είναι ένα μοντέλο σαν όλα τα άλλα!!! Μάθε τη συγκινητική ιστορία που κρύβεται πίσω από την Τζιλ!!! (PHOTOS)

8 Φεβρουαρίου 2013
Κι όμως δεν είναι ένα μοντέλο σαν όλα τα άλλα!!! Μάθε τη συγκινητική ιστορία που κρύβεται πίσω από την Τζιλ!!! (PHOTOS)

Με την πρώτη ματιά μοιάζει με ένα μοντέλο σαν όλα τα άλλα. Πρόκειται όμως για την 35χρονη Τζιλ Μπρεζίνσκι-Κόνλεϊ, μία ασθενή με καρκίνο στο τελικό στάδιο, η οποία θέλησε να νιώσει λίγο σαν μοντέλο.

Κατοικεί στο Κεντάκι με τον σύζυγό της και προσκλήθηκε στη γαλλική πρωτεύουσα από τη φωτογράφο Σου Μπράις. Η Κόλνεϊ περιέγραψε την εμπειρία της στην Huffington Post λέγοντας ότι «ένιωσε σαν τη Σταχτοπούτα και σαν σουπερμόντελ».

Η Κόλνεϊ είναι ένα κορίτσι που του αρέσουν τα πάρτι, πολύ κοινωνική και διαγνώστηκε με επιθετικό καρκίνο του στήθους το 2009. Είχε μάλιστα δει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στο στήθος της, αλλά δεν έδωσε σημασία, γιατί δεν θεώρησε ότι μπορεί να πάσχει από μία τόσο σοβαρή ασθένεια. Έμαθε την αλήθεια έξι εβδομάδες αφότου παντρεύτηκε τον άντρα των ονείρων της, όπως αποκαλεί η ίδια, τον σύζυγό της Μπαρτ. Η φωτογράφος θέλησε να «συλλάβει» την ομορφιά της Κόλνεϊ και τη θετική της ενέργεια. Παρά τη χημειοθεραπεία, την ακτινοβολία, τις επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί η Τζιλ παραμένει πανέμορφη. Στόχος της να δείξει στις γυναίκες ότι πρέπει να ελέγχουν το σώμα τους.

Για περισσότερα νέα κάντε κλικ εδώ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share