Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πάλεψε με τους δολοφόνους της η Ειρήνη Λαγούδη! Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από την τραγωδία στο Μεσολόγγι!

15 Φεβρουαρίου 2018 09:51
Πάλεψε με τους δολοφόνους της η Ειρήνη Λαγούδη! Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από την τραγωδία στο Μεσολόγγι!

Ανατροπή στα μέχρι τώρα δεδομένα από τον δικηγόρο της οικογένειας της άτυχης 44χρονης από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας.

Η Ειρήνη Λαγούδη, λέει, έδωσε μάχη με τους δολοφόνους της. Υπάρχουν στοιχεία, όπως ισχυρίζεται, ότι κάποιος άλλος έβαλε τη φωτιά στο αυτοκίνητο και στη συνέχεια έφυγε.

Ο νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας της Ειρήνης Λαγούδη λέει ότι μέσα στο αυτοκίνητό της “γινόταν χαμός”. Σύμφωνα με την Espresso ο δικηγόρος περιγράφει ένα σκηνικό “άγριας μάχης”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Η Μαρίνα έφυγε και το Twitter την γλεντά: "Κύριος ήρθες, κύριος φεύγεις!"

Ένα σωρό πεταμένα αντικείμενα, δείχνουν ότι η γυναίκα αντέδρασε και προσπάθησε να αντισταθεί σε εκείνους που ήθελαν να της κάνουν κακό. Ωστόσο όλα δείχνουν ότι δεν είχε τη σωματική δύναμη να το κάνει.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της 44χρονης λέει ότι βρέθηκαν μέσα στο αμάξι σκασμένα γυαλιά στο πατάκι του συνοδηγού, ενώ πίσω ήταν σκορπισμένα κέρματα και έξω από το αυτοκίνητο εντοπίστηκε μια πιστωτική κάρτα της γυναίκας.

Ο δικηγόρος επισημαίνει το γεγονός ότι η γυναίκα ήταν μόλις 45 κιλά και φέρεται να μετακίνησε ένα μπιτόνι των 20 κιλών, ενώ το πώμα του βρέθηκε στην εταζιέρα και το ίδιο το μπιτόνι στο μπροστινό μέρος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Tι είδαμε χτες; Το κουτσομπολιό της Ντάρια, η Σπυροπούλου που «δεν μπορεί να πάρει τα πόδια» της και η πιο συγκινητική αποχώρηση!

Ίσως, όπως υποστηρίζει υπήρχε άλλο χέρι που έκανε αυτές τις ενέργειες και όχι το δικό της.

Αυτό, σύμφωνα με τον δικηγόρο ίσως αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι οι πόρτες στο εξωτερικό τους μέρος είχαν αιθάλη, μοιάζει σαν κάποιος να άνοιξε τις πόρτες μετά τη φωτιά. Αυτό όπως τονίζει ο δικηγόρος δεν εξηγείται εάν ισχύει το σενάριο ότι έβαλε η ίδια τη φωτιά για να δώσει τέλος στη ζωή της.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share