Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Survivor 2: Tι είδαμε χτες; Το κουτσομπολιό της Ντάρια, η Σπυροπούλου που «δεν μπορεί να πάρει τα πόδια» της και η πιο συγκινητική αποχώρηση!

15 Φεβρουαρίου 2018 08:10
Survivor 2: Tι είδαμε χτες; Το κουτσομπολιό της Ντάρια, η Σπυροπούλου που «δεν μπορεί να πάρει τα πόδια» της και η πιο συγκινητική αποχώρηση!

Το χθεσινό επεισόδιο ξεκίνησε με ανατροπές αφού είχαμε λιποθυμία ενός παίκτη!

Ενώ η Σπυροπούλου ήταν ξαπλωμένη και κοιμόταν ο Γιάννης Τσιλής έπεσε πάνω της καθώς για κάποια δευτερόλεπτα έχασε τις αισθήσεις του!

Ο παίκτης αισθάνθηκε τρομερή αδυναμία αλλά ανέκτησε απευθείας τις αισθήσεις του κι έτσι δεν χρειάζεται να μεταφερθεί στο κοντινότερο νοσοκομείο του Άγιου Δομίνικου!

Δείτε ακριβώς τι συνέβη στο παρακάτω βίντεο:

Στην συνέχεια η Δαλάκα διάβασε κάποια tweets και μέσα σε ένα από όλα την έλεγα Ντάνα!

Έτσι αποκάλυψε πως χαίρεται πάρα πολύ που την αποκαλούν έτσι καθώς πριν μπει στο παιχνίδι είχε σαν πρότυπο τον Γιώργο Αγγελόπουλο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μετά την «Ιοκάστη» έρχεται ο... «Κρέοντας»! - Στο «έλεος» της κακοκαιρίας ολόκληρη η χώρα!

Αργότερα η Μαρίνα πήρε θέση και ξεφτίλισε την Σπυροπούλου αφού είπε ότι δεν μπορεί να πάρει τα πόδια της! Η Μαρίνα βγήκε μπροστά στην κάμερα και κατηγόρησε την Ζωή ότι παίζει συνέχεια με αδύναμες παίκτριες από την ομάδα των Διάσημων και ότι με λίγα λόγια αυτή έπρεπε να ψηφίσει ο Ηλίας αν ψήφιζε όντως αγωνιστικά!

Δείτε ακόμη: Αδιανόητο περιστατικό στην σόουμπιζ! Xώρισε τη σύντροφό του κι εκείνη το έμαθε από περιοδικό! Ο λόγος για τους...

Μάλιστα για την Σπυροπούλου είπε χαρακτηριστικά πως "Δεν μπορεί να πάρει τα πόδια της"!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:


 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share