Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Τη νάρκωσαν πριν τη δολοφονήσουν» - Θρίλερ με την ουσία που βρέθηκε στην Ειρήνη Λαγούδη! (video)

15 Φεβρουαρίου 2018 08:15
«Τη νάρκωσαν πριν τη δολοφονήσουν» - Θρίλερ με την ουσία που βρέθηκε στην Ειρήνη Λαγούδη! (video)

Δίχως τέλος είναι το θρίλερ του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη.

Η οικογένειά της εξετάζει το ενδεχόμενο η φαρμακευτική ουσία που ανιχνεύθηκε να της χορηγήθηκε ενέσιμα με σκοπό να τη ναρκώσουν και στη συνέχεια να τη δολοφονήσουν.

Η Ειρήνη Λαγούδη πέθανε γιατί δηλητηριάστηκε από μονοξείδιο του άνθρακα. Το ερώτημα είναι:

Έβαλε η ίδια τη φωτιά ή κάποιος άλλος αφού προηγουμένως την είχε ναρκώσει με φαρμακευτική ουσία η οποία παραπέμπει σε αντικαταθλιπτικά χάπια;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Tι είδαμε χτες; Το κουτσομπολιό της Ντάρια, η Σπυροπούλου που «δεν μπορεί να πάρει τα πόδια» της και η πιο συγκινητική αποχώρηση!

Η ιατροδικαστής που όρισε ο δικηγόρος της οικογένειας δεν αποκλείει να χορήγησαν στην άτυχη Ειρήνη την ουσία με ένεση.

«Αν ψάχτηκε η σορός ή αν είχε τεθεί υπόνοια τέτοια για να ανευρεθούν βελονισμοί πρόσφατοι ή παλαιότεροι και χωρίς να γνωρίζει κανείς αν είναι αντικαταθλιπτικό ή αγχολυτικό ή ηρεμιστικό, να δει και πώς μπορεί αυτό να έχει χορηγηθεί» δήλωσε η ιατροδικαστής, Αστερία Παπαβδή.

Ο δικηγόρος της οικογένειάς της στο Αγρίνιο επιχείρησε σήμερα να πάρει τις τοξικολογικές εξετάσεις από την Ασφάλεια Αγρίνιου. Μάταια όμως! Το μόνο που γνωρίζουν αυτή τη στιγμή τα τρία παιδιά και ο αδερφός της Ειρήνης Λαγούδη είναι ότι έσβησε από τη φωτιά που μπήκε στο αυτοκίνητό της. Επιμένουν ότι δολοφονήθηκε και δεν αποκλείουν να τη νάρκωσαν ακομα και με αναισθητικό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μετά την «Ιοκάστη» έρχεται ο... «Κρέοντας»! - Στο «έλεος» της κακοκαιρίας ολόκληρη η χώρα!

«Από τη στιγμή που υπάρχει και αυτό το άκουσμα περί κάποιας ουσίας, υπάρχει το ενδεχόμενο να αποτελεί κάποιο αναισθητικό το οποίο να χρησιμοποιήθηκε προκειμένου να επελθει η μέθη, η αδυναμία αντίδρασης, ώστε να εισπνεύσει το μονοξείδιο του άνθρακα και να επέλθει ο θάνατός της. Οπότε βάσει αυτού μιλάμε για ξεκάθαρη εγκληματική ενέργεια» τόνισε ο Κώστας Ζώης, δικηγόρος της οικογένειας της 44χρονης.

Οι αρχές κάνουν φύλλο και φτερό το βιβλιάριο υγείας της άτυχης μητέρας καθώς υπάρχει η συνταγογράφηση αντικαταθλιπτικών χαπιών αλλά μόνο μια φορά τα τελευταία δυο χρόνια.

Δείτε το βίντεο από τις ειδήσεις του Star στο Athensmagazine.gr:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share