Κυριακή, 05 Μαΐου 2024

Σοκ με την υπόθεση του παιδόφιλου: Ανάγκαζε τα θύματά του «να γλείφουν λεκάνες τουαλέτας και να τρώνε σκυλοτροφή»

8 Φεβρουαρίου 2018 18:09
Σοκ με την υπόθεση του παιδόφιλου: Ανάγκαζε τα θύματά του «να γλείφουν λεκάνες τουαλέτας και να τρώνε σκυλοτροφή»

Ο 29χρονος απόφοιτος του Κέιμπριτζ εκβίαζε ανήλικα κορίτσια και αγόρια, ώστε να του στέλνουν φωτογραφίες που αναπαριστούσαν εξευτελιστικές πράξεις - Στη συνέχεια διοχέτευε το υλικό στο dark web
Ο 29χρονος απόφοιτος του Κέιμπριτζ εκβίαζε ανήλικα κορίτσια και αγόρια, ώστε να του στέλνουν φωτογραφίες που αναπαριστούσαν εξευτελιστικές πράξεις - Στη συνέχεια διοχέτευε το υλικό στο dark web

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τηλεοπτική "βόμβα": Το "Rodeo" δεν θα τελειώσει αλλά θα αλλάξει κανάλι! Που θα μετακομίσει; (video)

Πάνω από 35 λεπτά χρειάστηκαν σήμερα σε βρετανικό δικαστήριο για να αναγνωστεί το εκτενές κατηγορητήριο εις βάρος του Matthew Falder, ενός 29χρονου απόφοιτου του Κέιμπριτζ που εκβίαζε έφηβους και έφηβες ώστε να του στέλνουν φωτογραφίες τους σε αρρωστημένες πόζες, τις οποίες κατόπιν διοχέτευε στο dark web.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν σήμερα στο δικαστήριο, ο 29χρονος αντιμετωπίζει συνολικά 137 κατηγορίες, για αδικήματα εις βάρος 48 ατόμων, που περιλαμβάνουν την δημιουργία και διακίνηση πορνογραφικού υλικού με ανήλικους και τον εκβιασμό.
Ο Falder, ο οποίος είχε ξεκινήσει την διεστραμμένη του δράση στο διαδίκτυο πριν από οκτώ περίπου χρόνια, παραδέχτηκε την ενοχή του για όλες τις κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης και την προτροπής του σε ένα νεαρό άτομο να βιάσει ένα τετράχρονο αγόρι.

Οι Εισαγγελείς άκουσαν σήμερα πώς ο νεαρός επιστήμονας έβαζε στο στόχαστρο ευάλωτα νέα παιδιά, όπως ανορεξικές έφηβες, και προσέγγιζε τα θύματά του στο διαδίκτυο παριστάνοντας την γυναικα καλλιτέχνη. Αφού έχτιζε μια φιλία μαζί τους, τους ζητούσε να τους στείλουν τολμηρές φωτογραφίες, δήθεν για κάποιο καλλιτεχνικό πρότζεκτ. Αφού αποκτούσε το πρώτο άσεμνο υλικό, στη συνέχεια αποκάλυπτε την ταυτότητά του και εκβίαζε τα κορίτσια και τα αγόρια, απειλώντας τα ότι αν δεν έκαναν ό,τι τους έλεγε θα πετούσε στο σχολείο τους φέιγ βολάν με τις γυμνές φωτογραφίες τους.

Αυτό ήταν και το ξεκίνημα του εφιάλτη για δεκάδες νέα παιδιά, που εξαναγκάστηκαν να ποζάρουν σε εξευτελιστικές πόζες, π.χ. γλείφοντας λεκάνες τουαλέτας και τρώγοντας σκυλοτροφή, για να στείλουν έπειτα στον 29χρονο το αρρωστημένο υλικό που τους ζητούσε. Επειτα αυτός το διοχέτευε έναντι αδράς αμοιβής σε site με βίαιο πορνογραφικό περιεχόμενο ή και στο dark web.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις που ακούστηκαν στο δικαστήριο, τρία απο τα θύματα του νεαρού άνδρα έκαναν απόπειρα αυτοκτονίας, μην μπορώντας να αντέξουν άλλο τις συνεχείς απειλές και τους εκβιασμούς. Περιγράφοντας τον αντίκτυπο των πράξεων του Falder, ένα από τα θύματά του είπε στο δικαστήριο: «Νιώθω βρώμικη, σαν κάτι χρησιμοποιημένο και κατεστραμμένο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Άγριο ξέσπασμα της Ντορέττας για το κόψιμο του ΕΔΩ! «Σταματάει γιατί...»

Άλλο ένα θύμα του δήλωσε ότι οι προσωπικές της σχέσεις παραμένουν προβληματικές εξαιτίας του τραύματος. «Ένα κομμάτι μου πιστεύει ότι δεν αξίζω για τίποτα άλλο, παρά μόνο για να με εκμεταλλεύονται», είπε κλαίγοντας η κοπέλα, προτού ο πρόεδρος του δικαστηρίου την αποκαλεσει ηρωίδα.

Η δίκη θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες.

Πηγή:Πρώτο Θέμα

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share