Κυριακή, 12 Μαΐου 2024

Χαλκιδική: Αλβανός συνελήφθη με λαθραίο καπνό!

6 Φεβρουαρίου 2018 00:05
Χαλκιδική: Αλβανός συνελήφθη με λαθραίο καπνό!

Είχε στην κατοχή του συσκευασίες με καπνό συνολικού βάρους δυο κιλών και 382 γραμμαρίων, οι οποίες δεν έφεραν την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης και κατασχέθηκαν
Ένας τυχαίος έλεγχος στοιχείων το βράδυ της Κυριακής, οδήγησε τους αστυνομικούς της Ασφαλείας στην σύλληψη ενός Αλβανού για τον οποίο διαπιστώθηκε ότι μετέφερε ποσότητα αδασμολόγητου καπνού σε μια περιοχή της Χαλκιδικής και τον είχε έτοιμο προς πώληση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Survivor 2: Μπορεί να έχασε η Ντίνα το twitter την αποθεώνει! Το πανηγύρι και όλα τα ξεκαρδιστικά σχόλια για το αγώνισμα!
Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε ότι ο 45χρονος αλλοδαπός είχε στην κατοχή του συσκευασίες με καπνό συνολικού βάρους δυο κιλών και 382 γραμμαρίων, οι οποίες δεν έφεραν την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης και κατασχέθηκαν για να σταλούν στο αρμόδιο Τελωνείο, για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής κατηγορούμενος για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Κρητικός: "Ελπίζω να μην είναι σοβαρά", φώναζε ο Τανιμανίδης! (Βίντεο)

*** Την ίδια τύχη είχε και ένας 35χρονος αλλοδαπός που συνελήφθη από άνδρες της Ασφαλείας του Λιμεναρχείου, όταν εντοπίστηκε να κινείται με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του στην εθνική οδό Ηρακλείου– Φαιστού μεταφέροντας προς το Ηράκλειο 650 λαθραία πακέτα τσιγάρων και 150 συσκευασίες καπνού των 50 γραμμαρίων. Όλα κατασχέθηκαν, μαζί με το αυτοκίνητο, δύο κινητά και 60 ευρώ που είχε πάνω του ο δράστης.

Πηγή:Πρώτο Θέμα

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share