Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σάλος με την σύλληψη του Στέλιου Διονυσίου: "Ορκίζομαι στα κόκαλα του πατέρα μου πως..."

31 Ιανουαρίου 2018 09:21
Σάλος με την σύλληψη του Στέλιου Διονυσίου:

Στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» μίλησε τηλεφωνικά ο Στέλιος Διονυσίου, λίγο πριν οδηγηθεί στο αυτόφωρο μετά την μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του αστυνομικός υποστηρίζοντας ότι τον χτύπησε με τον καθρέφτη του αυτοκινήτου του όταν δεν του επέτρεψε να περάσει από την κορδέλα που είχε τοποθετηθεί για να κλείσει η Βασιλίσσης Σοφίας το απόγευμα της Τρίτης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ορίστε; Ο "Φραουλίτσας" του Survivor είχε επιχειρήσει να πουλήσει φορεμένα παπούτσια σε διπλάσια τιμή! Ο απίστευτος διάλογος στο Twitter! (photos)

«Αισθάνθηκα μια αδιαθεσία, μια δύσπνοια τελοσπάντων, μίλησα με τον ασφαλιστή μου. Το νοσοκομείο που είναι με την ασφαλιστική εταιρία μου είναι η Αθηναϊκή Κλινική και πήγαινα προς τα εκεί. Οι δρόμοι ήταν κλειστοί. Παρακάλεσα όλους τους αρμόδιους λέγοντας τους ότι δεν αισθάνομαι καλά και ότι πρέπει να πάω στο νοσοκομείο. Δεν με άφηναν να περάσω. Πάνω στον πανικό μου και στην αγανάκτησή μου πέρασα με το αυτοκίνητο, το αυτοκίνητό μου έσκισε την κορδέλα και συνέχισα την πορεία μου προς το νοσοκομείο μέχρι που κάποια στιγμή είδα ότι υπήρξε μεγάλη αναστάτωση και σταμάτησα αναγκαστικά» ανέφερε και πρόσθεσε:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Τι είδαμε χτες; Η σφαγή των Μαχητών, το εμπάργκο στην Σπυροπούλου και η μεγάλη ανατροπή στην ασυλία! (videos)

«Εμπιστεύομαι την ελληνική αστυνομία, ακολουθώ πάντα όλους τους νόμους. Δεν χτύπησα τον αστυνομικό όπως ο ίδιος ισχυρίζεται. Και εκείνη την ώρα μάλιστα, υπάρχουν και πάρα πολλοί μάρτυρες, έκανα έναν όρκο, τον οποίο δεν κάνω πολύ συχνά στη ζωή μου: «Ορκίζομαι στα κόκαλα του πατέρα μου ότι δεν σε χτύπησα. Εσύ ορκίζεται ότι σε χτύπησα;» του είπα και απάντησε: «Τι είμαστε παιδάκια να κάνουμε τέτοιος όρκους;»

Σημειώνεται πως κι ο τραγουδιστής από την πλευρά του κατέθεσε μήνυση στον αστυνομικό.

Πηγή: star.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share