Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ορίστε; Ο "Φραουλίτσας" του Survivor είχε επιχειρήσει να πουλήσει φορεμένα παπούτσια σε διπλάσια τιμή! Ο απίστευτος διάλογος στο Twitter! (photos)

31 Ιανουαρίου 2018 08:38
Ορίστε; Ο

Αποτελεί από τον πρώτη μέρα του φετινού Survivor το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο (μετά την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου) κυρίως λόγο της εμφάνισής του και των τατουάζ που έχει στο κορμί του!

Ο λόγος για τον Νικόλα Αγόρου των Μαχητών, ο οποίος δεν ήταν από παλιά και τόσο άγνωστος κυρίως στον γυναικείο πλυθησμό αφού είναι ένα από τα πιο γνωστά μοντέλο στην Ελλάδα! Χτες σας είχαμε αποκαλύψει εδώ στο Athensmagazine.gr την συμμετοχή του σε βίντεο κλιπ πασίγνωστος τραγουδίστης (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) και τώρα έρχεται μια ακόμα αποκάλυψη για το παρελθόν του που θα συζυτηθεί!

Συγκεκριμένα τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο έχει κάνει την εμφάνισή της μια συνομιλία του "Φραουλίτσα" στο Twitter, όπου προσπαθεί να πουλήσει sneakers (παπούτσια) σε διπλάσια τιμή από ότι τα αγόρασε επειδή απλούστατα τα είχε φορέσει ο ίδιος!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Τι είδαμε χτες; Η σφαγή των Μαχητών, το εμπάργκο στην Σπυροπούλου και η μεγάλη ανατροπή στην ασυλία! (videos)

Δείτε τις συνομιλίες στο Athensmagazine.gr και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως το Athensmagazine.gr απλά αναπαράγει την συγκεκριμένη είδηση και δεν την υιοθετεί, αφού δεν αποκλείεται να αποτελεί και μέρος φωτομοντάζ!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share