Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Αυτός είναι ο σκύλος που βρήκε νεκρή την 44χρονη Ειρήνη! Τι λένε οι διασώστες των ΕΜΑΚ; (videos)

24 Ιανουαρίου 2018 09:12
Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Αυτός είναι ο σκύλος που βρήκε νεκρή την 44χρονη Ειρήνη! Τι λένε οι διασώστες των ΕΜΑΚ; (videos)

Στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live προβλήθηκαν δύο νέα βίντεο, με στιγμές της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη από τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Στα βίντεο, φαίνεται η μητέρα τριών παιδιών να περνάει ευτυχισμένες στιγμές και η οικογένειά της τονίζει ότι δεν είχε λόγο να αυτοκτονήσει καθώς ήταν μια ευτυχισμένη γυναίκα. Οι εικόνες αυτές, τραβήχτηκαν μόλις λίγα 24ωρα, πριν η γυναίκα βρεθεί νεκρή, μέσα στο αυτοκίνητό της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρίκη σε διαμέρισμα της Αθήνας: Πήρε φωτιά και οι γονείς έτρεξαν να σωθούν αφήνοντας να καεί το 14 μηνών βρέφος τους!

Επίσης σοκαριστικές είναι οι περιγραφές των πυροσβεστών που βρήκαν το άψυχο σώμα της Ειρήνης Λαγούδη, μέσα στο αυτοκίνητό της, στην ερημική παραλία. Στα ίχνη της, τους οδήγησε ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της ΕΜΑΚ, ο Αρχιπυροσβέστης Μαξ, ο οποίος ήταν σήμερα στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Την ίδια ώρα, η οικογένεια της Ειρήνης, με μια επιστολή της, ζητάει να εξιχνιαστεί γρήγορα το έγκλημα.

ΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Τι είδαμε χτες; Οι τραυματισμοί, η κλάψα της Αγγελικής, τα νεύρα και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση! Αλλάζουν οι ισορροπίες στην ομάδα των Διάσημων (video)!

Μεταξύ άλλων, στην επιστολή αναφέρει:

«Η Ειρηνούλα, μητέρα τριών παιδιών, χήρα στα 44 χρόνια της που με πολύ μεγάλο αγώνα είχα ανθρέψει τα παιδιά της, ιδιαίτερα μετά το θάνατο του συζύγου της και τώρα που είχαν φτάσει σε μια ηλικία που είχαν ανοίξει τα φτερά τους, για καινούρια πράγματα (πανελλήνιες, σπουδές στη Γαλλία, στρατιωτική θητεία) δεν ήταν δυνατόν να δώσει τέλος στη ζωή της, αφήνοντάς τα μόνα σε μια κρίσιμη καμπή της ζωής τους».

Και σε άλλο σημείο, της επιστολής, η οικογένεια τονίζει:

» Ακόμα χειρότερο είναι το γεγονός ότι υπήρξαν φήμερς για αυτοκτονία, πρφανώς για να στραφεί η προσοχή της έρευνας προς λανθασμένη κατεύθυνση».
Πηγή: eleftherostypos.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share