Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Φρίκη σε διαμέρισμα της Αθήνας: Πήρε φωτιά και οι γονείς έτρεξαν να σωθούν αφήνοντας να καεί το 14 μηνών βρέφος τους!

24 Ιανουαρίου 2018 08:48
Φρίκη σε διαμέρισμα της Αθήνας: Πήρε φωτιά και οι γονείς έτρεξαν να σωθούν αφήνοντας να καεί το 14 μηνών βρέφος τους!

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι πυροσβέστες που έσπευσαν στην οδό Αριστομένους στην Πλατεία Αττικής για να σβήσουν φωτιά που είχε εκδηλωθεί σε διαμέρισμα του τρίτου ορόφου πολυκατοικίας.

Οι πυροσβέστες έσπευσαν στο σημείο και κατάφεραν να θέσουν γρήγορα υπό έλεγχο τη φωτιά, όμως όταν μπήκαν για να ελέγξουν το σπίτι βρήκαν μέσα, εγκαταλελειμμένο ένα βρέφος μόλις 14 μηνών, το οποίο είχαν αφήσει εκεί οι γονείς του όταν έτρεξαν για να σωθούν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (24/01) από την Άντα Λεούση!

Το μωρό μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Παίδων με ελαφρά εγκαύματα, όπου και νοσηλεύεται.

"Το μωρό είναι διασωληνωμένο, με μηχανική υποστήριξη αναπνοής και αιμοδυναμικά ασταθές", δήλωσε ο διοικητής του νοσοκομείου Μανώλης Παπασλαβας μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ. Η κατάστασή του θεωρείται κρίσιμη καθώς έχει εισπνεύσει καπνό επί πολύ ώρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Τι είδαμε χτες; Οι τραυματισμοί, η κλάψα της Αγγελικής, τα νεύρα και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση! Αλλάζουν οι ισορροπίες στην ομάδα των Διάσημων (video)!

Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά εκδηλώθηκε σε υπνοδωμάτιο του διαμερίσματος και τέθηκε υπό έλεγχο λίγο πριν από τις 03:00 τα ξημερώματα.

Για την κατάσβεσή της επιχείρησαν 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share