Τετάρτη, 08 Απριλίου 2020

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (24/01) από την Άντα Λεούση!

24 Ιανουαρίου 2018 08:10
Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (24/01) από την Άντα Λεούση!

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου από την Άντα Λεούση...

ΚΡΙΟΣ: Οι εξελίξεις μπορεί να σας τρομάζουν, αφού θα έχετε συνέχεια την αίσθηση ότι φτάνετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα και κάτι θα συμβαίνει που θα απαιτεί μια προσπάθεια ακόμη.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι καινοτομίες που θα γίνουν θα σας δώσουν κέρδος και ικανοποίηση. Η σωστή επιχειρηματολογία και η διαύγεια πνεύματος, θα σας βοηθήσουν να λειάνετε τις αντιθέσεις που έχετε και να σώσετε χρήσιμες συνεργασίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επειδή οι απαιτήσεις των άλλων θα είναι κάπως ιδιαίτερες και σύνθετες, θα σας λείπει η λεπτότητα και θα αφθονεί η μαχητικότητα. Φροντίστε να συμμαζέψετε και να αναδιοργανώσετε τους τομείς της ζωή σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Τι είδαμε χτες; Οι τραυματισμοί, η κλάψα της Αγγελικής, τα νεύρα και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση! Αλλάζουν οι ισορροπίες στην ομάδα των Διάσημων (video)!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ρυθμίστε τα περιουσιακά σας θέματα, ώστε να γίνουν με τρόπο που σας συμφέρει. Πιθανόν οι διαδικασίες να σας κουράσουν και να σας αγχώσουν, αλλά δε θα μείνετε παραπονεμένοι από την έκβαση που θα έχουν.

ΛΕΩΝ: Ερευνήστε κάθε τρόπο και δυνατότητα που έχετε, για να αποκτήσετε καινούριες πηγές εισοδήματος και βρείτε ότι μπορεί να συμβάλλει στην αξιοποίηση των συμφερόντων σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επιτέλους θα αναγνωρίσετε τα κίνητρα φίλων και εχθρών, που το τελευταίο διάστημα θέλουν και διεκδικούν κάτι από εσάς. Αυτό θα σας διευκολύνει να ανταποκριθείτε πιο ουσιαστικά στις σχέσεις σας.

ΖΥΓΟΣ: Δρομολογήσετε μια σειρά από σκέψεις και θέσεις για να βάλετε σε λειτουργία τα προσωπικά σας σχέδια, αλλάζοντας όμως και το επαγγελματικό σας σκηνικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Έχετε καλή διάθεση και έτσι τα κακόβουλα σχόλια σας αφήνουν αδιάφορους. Υιοθετήστε την άποψη πως δεν υπάρχουν σημαντικά και ασήμαντα, γιατί σε όλα υπάρχει ένα νόημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αυτό που πρωτεύει σε εσάς είναι να νιώθετε ασφαλείς και σίγουροι. Σταματήστε τα παιχνίδια συναισθηματική ς φύσεως που σας έφθειραν και συνήθως είχαν άσχημη κατάληξη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Ιανουαρίου;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η ανάγκη σας να καλυτερεύσετε την προσωπική σας ζωή, θα σας οδηγήσει να ανακαλύψετε τρόπους που θα σας απαλλάσσουν από χάσιμο χρόνου και θα σας δώσουν μεγαλύτερη άνεση στον επαγγελματικό σας τομέα.H

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάποιες από τις ενέργειές σας θα αφορούν την εξερεύνηση καινούριων ιδεών και οι προοπτικές θα είναι θετικές, αρκεί να είστε πλήρως ενημερωμένοι για τις παραμέτρους των δυνατοτήτων σας.

ΙΧΘΥΣ: Θέστε προτεραιότητες που θα σας οδηγήσουν στους στόχους σας και αναθεωρήστε τις αξίες σας, για να προωθηθεί η προσωπική σας εξέλιξη με ταχύτατους ρυθμούς.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share