Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Σοκάρει ο αδελφός της 44χρονης: "Την άκουσα να ουρλιάζει σαν να..."

22 Ιανουαρίου 2018 07:53
Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Σοκάρει ο αδελφός της 44χρονης:

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση του θανάτου της άτυχης Ειρήνης Λαγούδη.

Το πρόσωπο της έλαμπε από ευτυχία δίπλα στο παιδί της λίγες μόλις μέρες πριν γραφτεί το τέλος. Τίποτα δεν προδίδει ότι θα ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή της .Ο αδερφός της ξεσπά στο STAR και αφήνει αιχμές για όσους μιλούν για αυτοκτονία.

«Ντροπή και αίσχος σε αυτούς που προσπαθούν να συγκαλύψουν τη στυγερή δολοφονία της Ειρήνης Λαγούδη και να την εμφανίσουν ως αυτοκτονία, παραπλανώντας την κοινή γνώμη. Δεν θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε για να λάμψει η αλήθεια .Κάτι βρωμάει , κάτι μυρίζει εδώ», είπε.

Η οικογένεια είναι πεπεισμένη ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και περιμένει με αγωνία τις τοξικολογικές εξετάσεις, η οποίες θα δείξουν εάν η άτυχη Ειρήνη είχε πλήρη συνείδηση τη στιγμή της πυρκαγιάς ή αν κάποιος της είχε δώσει κάποιο φάρμακο για να την έχει σε καταστολή ή αν κάποιος τη μετέφερε ήδη νεκρή στο σημείο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Τι είδαμε χτες; H πρόταση γάμου, η άβαφη Φαρμάκη, ο Ντάνος από το Lidl και οι ικανότητες της Χατζίδου! Όσα είδαμε στην πρεμιέρα (video)

Μάρτυρας αποκαλύπτει στο STAR ότι είδε την Ειρήνη Λαγούδη στο Γέρακα, όπου μένει ο αδερφό της. Μάλιστα όπως θα τον ακούσετε να λέει ήταν αρκετά ταραγμένη.

«Το βράδυ του Σαββάτου την άκουσα να ουρλιάζει σαν να κινδυνεύει, “βοήθεια βοήθεια”, με πνιγμένη φωνή, πριν το βοήθεια ακούστηκε καυγάς έντονος “Με χτυπάνε, με σκοτώνουν βοήθεια” και σαν κάτι να την έπνιξε και να της έκλεισε το στόμα», είπε.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία έχει στα χέρια της ένα βίντεο - ντοκουμέντο από τη διαδρομή που ακολούθησε η Ειρήνη στο οποίο εμφανίζεται να σταματά σε ένα βενζινάδικο και να γεμίζει βενζίνη. Λίγο αργότερα η κάμερα ασφαλείας την δείχνει να μπαίνει στη Μυρτιά, στην περιοχή που βρέθηκε νεκρή στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της.

«Αν υποτεθεί ότι εθεάθη και είναι πραγματικό αυτό το βίντεο η εκδοχή θα ήταν το περιεχόμενο του μπιτονιού να περιέχει νερό. Η Ειρήνη έπαιρνε μπιτόνια με νερό και πήγαινε στο νεκροταφείο και έπλενε τον τάφο του συζύγου της», είπε ο νομικός σύμβουλος της οικογένειας, Βασίλης Ταουξής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Δευτέρα 22 Ιανουαρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο;

«To σύνηθες είναι ο αυτόχειρας να επιλέγει έναν ακαριαίο θάνατο, είτε δηλητήριο , είτε άλμα στο κενό και όχι έναν τέτοιο αργό και μαρτυρικό θάνατο, να καίγεται ζωντανή», πρόσθεσε.

Την ίδια ώρα άφαντο είναι το κινητό τηλέφωνο της Ειρήνης, το οποίο θα δώσει πολλές απαντήσεις σε όλα τα βασανιστικά ερωτήματα της οικογένειας.

«Το κινητό δεν έχει βρεθεί , αυτό είναι το υπ 'αριθμόν ένα στοιχείο περί απόκρυψης στοιχείων... φαίνεται ξεκάθαρα ότι πρόκειται για δολοφονία», δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας Κώστας Ζώης.

Ποιος να ήθελε άραγε να δολοφονήσει την χαμογελαστή Ειρήνη; Κάποιος που είχε οικονομικές εκκρεμότητες μαζί της ή κάποιος που ήθελε να της κλείσει το στόμα; Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να φτάσουν στο Αγρίνιο ο Γιώργος Ραυτογιάννης και ο Αναστάσιος Δέδες, οι δύο τεχνικοί σύμβουλοι που έχει προσλάβει η οικογένεια, για να ερευνήσουν το αυτοκίνητο και να ψάξουν σε βάθος την υπόθεση.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share