Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 2: Τι είδαμε χτες; H πρόταση γάμου, η άβαφη Φαρμάκη, ο Ντάνος από το Lidl και οι ικανότητες της Χατζίδου! Όσα είδαμε στην πρεμιέρα (video)

22 Ιανουαρίου 2018 07:47
Survivor 2: Τι είδαμε χτες; H πρόταση γάμου, η άβαφη Φαρμάκη, ο Ντάνος από το Lidl και οι ικανότητες της Χατζίδου! Όσα είδαμε στην πρεμιέρα (video)

Eίναι γεγονός! Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ που την περσινή τηλεοπτική σεζόν είχε χτυπήσει κόκκινο στα μηχανάκια της τηλεθέασης και είχε προκαλέσει φρενίτιδα στο κοινό επέστρεψε και...

Και τα πράγματα γενικά δεν ξέρουμε πως θα πάνε! Η πρεμιέρα αν μη τι άλλο είχε πολύ... γέλιο! Η γνωριμία με τους παίκτες και το πρώτο αγώνισμα ήταν εξαιρετική, ο Τανιμανίδης ήταν ο γνωστός Σάκης που όλοι... λατρέψαμε και τα λόγια είναι περιττά. Το Youweekly.gr όπως και πέρυσι έτσι και φέτος επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά με το spoiler του και εννοείται πως παρακάτω θα δείτε όλα τα higlights της βραδιάς.

Οι παίκτες αποχαιρέτισαν τις οικογένειές τους για να πάνε στον Άγιο Δομίνικο και το επεισόδιο του Survivor 2 ξεκίνησε με αυτά τα αποσπάσματα!

Οι τηλεθεατές ήρθαν αντιμέτωποι με μια άκρως συγκινητική στιγμή την ώρα που ο Γιάννης Τσίλης, ο αθλητής κωπηλασίας, αποχαιρετούσε τους δικούς του!

Ξαφνικά αφήνει την βαλίτσα και λέει: "Δεν θέλω να φύγω και να έχω εκκρεμότητες" κοιτάει την κοπέλα του, βγάζει τομονόπετρο και γονατίζει μπροστά της ζητώντας της να τον παντρευτεί!

Εκείνη κλαμμένη του είπε... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share