Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019

Νεκρός κορυφαίος Έλληνας σχεδιαστής μόδας από ανακοπή καρδιάς!

18 Ιανουαρίου 2018 11:08
Νεκρός κορυφαίος Έλληνας σχεδιαστής μόδας από ανακοπή καρδιάς!

Την τελευταία του πνοή άφησε ο γνωστός Θεσσαλονικιός σχεδιαστής μόδας Βερνάρδος Βερναρδάκης από ανακοπή καρδιάς. Ο σχεδιαστής που ήταν γνωστός με το μικρό του όνομα τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρούνταν και από καρκίνο.

Καταξιωμένος στον χώρο της μόδας, έχει συμμετάσχει σε πολλές επιδείξεις με τους πιο γνωστούς σχεδιαστές στην Ελλάδα. Έχει επίσης λάβει μέρος σε πολλές εκθέσεις στην Ευρώπη καθώς και την Αμερική με μεγάλη επιτυχία, αφού εδώ και πολλά χρόνια οι δημιουργίες του εξάγονται σε αρκετές χώρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στην Θεσσαλονίκη: Αυτή είναι η ποινή για τον 15χρονο που έσφαξε την μικρό Τάσο πάνω σε καυγά!

Τα νυφικά του φορέθηκαν από πολλές γνωστές Θεσσαλονικιές ενώ τα τελευταία χρόνια είχε επιμεληθεί και διακοσμητικά πάρα πολλά καταστήματα της πόλης ενώ ειδικεύονταν στην οργάνωση κοινωνικών γεγονότων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξυλοδαρμός Παυλίδου: Ανακοίνωση κόλαφος από το θέατρο Χυτήριο για τον Μάνο Παπαγιάννη!

Στις συλλογές που σχεδίαζε υπήρχαν εκτός από τα νυφικά και πολλά αξεσουάρ και κοσμήματα ενώ θεωρούνταν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους στην κοσμική ζωή της πόλης. Στο ατελιέ του στη Μητροπόλεως πέρασε όλη η Θεσσαλονίκη της λάμψης, ενώ ο ίδιος υπήρξε από τις επιδραστικές μορφές του night life των 80s και 90s.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share