ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το μπαρ του θανάτου στο Κολωνάκι! Στο σκαμνί παρουσιαστές, ηθοποιοί, μοντέλα, και επιχειρηματίες για διακίνηση κοκαΐνης!

Το μπαρ του θανάτου στο Κολωνάκι! Στο σκαμνί παρουσιαστές, ηθοποιοί, μοντέλα, και επιχειρηματίες για διακίνηση κοκαΐνης!
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Εκείνος, γνωστός επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης πασίγνωστου εστιατορίου – μπαρ στο Κολωνάκι. Εκείνη ηθοποιός, διάσημη και από τις γυναίκες που για δεκαετίες… αναστατώνουν με το πέρασμά τους.

Ο γιος της ηθοποιούς, με καριέρα στον χώρο της εστίασης, αλλά και ο παρουσιαστής που “μπαίνει” καθημερινά στα σπίτια με την πρωινή εκπομπή… Μια μεγάλη παρέα που τους ενώνει η ίδια υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών. Η κοκαϊνη θα τους… καθίσει τελικά στο σκαμνί. Η υπόθεση αναστατώνει το Κολωνάκι. 

Έκαναν κράτηση για τις… τουαλέτες!

Η… παρέα άρχισε να δρα από το 2013 όταν ο 53χρονος επιχειρηματίας μπήκε… διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου