ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στο έλεος της κακοκαιρίας: Κλειστός ο μεγαλύτερος δρόμος της χώρας!

Στο έλεος της κακοκαιρίας: Κλειστός ο μεγαλύτερος δρόμος της χώρας!
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Διακόπηκε το μεσημέρι η κυκλοφορία στην Εθνική Οδό Αθηνών–Θεσσαλονίκης, στο 430ό χιλιόμετρο, στο ύψος του Βαρικού ( στο Λιτόχωρο) , στο ρεύμα προς Αθήνα, καθώς γέμισε ο δρόμος με λάσπες και νερά.

Από την Τροχαία έχει γίνει εκτροπή της κυκλοφορίας, η οποία πλέον διεξάγεται μέσω του κόμβου του Κλειδίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Μαρία Μπακοδήμου για πρώτη φορά μας ανοίγει το σπίτι της στα Βόρεια προάστια: Η minimal διακόσμηση που κλέβει τις εντυπώσεις!

Στο μεταξύ γέφυρα στον περιφερειακό δρόμο της τοπικής κοινότητας Προμάχων που συνδέει αγροτικούς δρόμους, έχει πάρει ελαφριά κλίση.

Εξάλλου, η στάθμη των υδάτων έχει ανέβει επικίνδυνα στον ποταμό Λεύκο στην περιοχή Πέλεκας Πιερίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στο Μαρκόπουλο: Δεν έχουν ξεχάσει την μικρή Μαρίνα: Τα σπαρακτικά μηνύματα στον κοινό τάφο με την μητέρα της! Αποκλειστικές φωτογραφίες

Για προληπτικούς λόγους πέντε οικογένειες που μένουν στην περιοχή μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχεία της Κατερίνης. Σημειώνεται ότι στη μιάμιση το μεσημέρι άνοιξε ο επαρχιακός δρόμος που συνδέει το Πρόχωμα με τα Κουφάλια και νωρίτερα είχε κλείσει.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου