ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εικόνες ντροπής από το σπίτι του μικρού Αμίρ που θα κρατούσε τη σημαία την 28η Οκτωβρίου! Τα έκαναν γυαλιά- καρφιά (photo)

Εικόνες  ντροπής από το σπίτι του μικρού Αμίρ που θα κρατούσε τη σημαία την 28η Οκτωβρίου! Τα έκαναν γυαλιά- καρφιά (photo)
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Πέτρες και μπουκάλια μπύρας πέταξαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Παρασκευής στο σπίτι του 11χρονου Αμίρ, του μικρού Αφγανού μαθητή του 6ου Δημοτικού σχολείου Δάφνης, ο οποίος είχε κληρωθεί να κρατήσει την ελληνική σημαία στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παντρεύτηκε ο γιος του Τσοχατζόπουλου! Ποια διάσημη ηθοποιό παντρεύτηκε ενώ ο Άκης είναι στην φυλακή;

 

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, το δωμάτιο του μικρού Αμίρ και της αδερφής του, γέμισε με γυαλιά από το σπασμένο τζάμι, το οποίο θρυμματίστηκε από τα αντικείμενα που εκσφενδόνισαν οι “νταήδες” ρατσιστές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σάκης Αρναούτογλου και Γιάννης Καλλιανός προειδοποιούν: “Κατεβάστε κουβέρτες! Έρχονται χιόνια από…”

 

Παράλληλα, έγραψαν και ένα σύνθημα πάνω σε χαρτόνι, το οποίο ανέφερε:

«Φύγε από δω, στο χωριό σου, φύγε».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: Τι είδαμε χτες; Το άγριο χώσιμο της Αποστολίας και η πληρωμένη απάντηση του Μαυρίδη! Ποια έφυγε; Μαντώ ή Καλογρίδη; (videos)

 

Οι άγνωστοι πρόλαβαν και διέφυγαν, χωρίς οι αστυνομικοί να καταφέρουν να τους εντοπίσουν, αφού προκάλεσαν σοβαρές υλικές ζημιές στο σπίτι της οικογένειας.

 

 

 

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου