Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020

Βαρύ πένθος στην κυβέρνηση!

28 Οκτωβρίου 2017 10:24
Βαρύ πένθος στην κυβέρνηση!
Follow us on Google News

Την τελευταία του πνοή άφησε χθες βράδυ σκορπίζοντας ανείπωτη θλίψη στους δικούς του ανθρώπους ο δημοτικός σύμβουλος Βόλου και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μολοχίδης, σε ηλικία 60 χρόνων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: Τι είδαμε χτες; Η οικειοθελής αποχώρηση από το παιχνίδι, η πρόταση γάμου στην Ευαγγελία και οι αρχηγοί-έκπληξη της νέας εβδομάδας! (videos)

Ο Γιάννης Μολοχίδης έφυγε χτυπημένος από τον καρκίνο. Τις τελευταίες εβδομάδες νοσηλεύονταν στο Νοσοκομείο Βόλου, δίνοντας την άνιση μαχη να κρατηθεί στη ζωή αλλα δυστυχώς δεν τα κατάφερε.Μέχρι πριν από λίγο διάστημα παρά την προσωπική του δοκιμασία, απο τα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου, έδινε τη μάχη για τα ζητήματα της πόλης και ιδιαίτερα της Νέας Ιωνίας στην οποία γεννήθηκε, μεγάλωσε και δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά διατηρώντας μέχρι πριν απο λίγο καιρό το τεχνικό του γραφείο ως μηχανικός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δημόσιο "άδειασμα" της Νάνσυς Παραδεισανού στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Όλη η αλήθεια για τις σχέσεις τους και όσα συνέβησαν στον Alpha!

Υπηρέτησε την Τοπική Αυτοδιοίκηση με ήθος,ανιδιοτέλεια και μαχητικότητα. Εκλέγονταν ανελλιπώς δημοτικός σύμβουλος στη Νέα Ίωνία ενώ επίσης είχε σημαντική προσφορά στην Ενωση Ποντίων Μαγνησιας της οποίας ήταν μέλος από νεαρή ηλικία. Ασυμβίβαστος, μέχρι τέλους υπηρέτησε την Αριστερά μέσα από το ΚΚΕ αρχικά και αργότερα από τον Ενιαίο Συνασπισμό με τον οποίο κατέβηκε και ως υποψήφιος βουλευτής του κόμματος για να βοηθήσει. Το άγγελμα του θανάτου του έχει βυθίσει στο πένθος την οικογένειά του, συναδέλφους αλλά και ολόκληρη την τοπική κοινωνία.

Πηγή: taxydromos.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share