Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Nomads: Τι είδαμε χτες; Η οικειοθελής αποχώρηση από το παιχνίδι, η πρόταση γάμου στην Ευαγγελία και οι αρχηγοί-έκπληξη της νέας εβδομάδας! (videos)

28 Οκτωβρίου 2017 10:06
Nomads: Τι είδαμε χτες; Η οικειοθελής αποχώρηση από το παιχνίδι, η πρόταση γάμου στην Ευαγγελία και οι αρχηγοί-έκπληξη της νέας εβδομάδας! (videos)

Ακόμη ένα συγκλονιστικό επεισόδιο παρακολουθήσαμε το βράδυ της Παρασκευής μέσα από την συχνότητα του ANT1.

Η μονομαχία για το ποιος θα αποχωρήσει έλαβε χώρα στις Φιλιππίνες με αρκετά δύσκολες και επίπονες δοκιμασίες για τις παίκτριες!

Το Youweekly.gr όπως κάθε φορά συγκέντρωσε τα highlights της χθεσινής βραδιάς και πάμε να τα δούμε παρακάτω…

Η αθλήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης Ευαγγελία Πλατανίωτη που χθες δέχτηκε και πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στην ελληνική showbiz: Καταδικάστηκε σε φυλάκιση ο Ανδρέας Μικρούτσικος!

Είχε διάθεση να προσφέρει θέαμα και έκανε τα κόλπα της στην πισινά της βίλας ,χορεύοντας μέσα στο νερό ως καταπληκτική αθλήτρια που είναι της συγχρονισμενης κολύμβησης! Δείτε το βίντεο στο Yoyweekly.gr :

Ένας πολύ δυνατός παίκτης έφυγε από το παιχνίδι λόγω τραυματισμού και αυτός είναι ο Nίκος Παπαδόπουλος, ο 45χρονος δεκαθλητής που δεν κατάφερε να συνεχίσει λόγω των τραυματισμών του στο αριστερό του πόδι…

Τι είπε ο ίδιος αλλά και οι συμπαίκτες τους την ώρα της αποχώρησης… Δείτε παρακάτω το βίντεο στο Youweekly.gr:

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει προφανώς έναν ρόλο στο παιχνίδι, έχει χρόνο τηλεοπτικό που το θέμα είναι πως θα το διαχειριστεί, χθες με την αποχώρηση του Νίκου είδε ότι παίκτης συγκινήθηκε και έτρεξε από πίσω του προκείμενου την ώρα της συγκίνησης του να του μιλήσει και να τον απομονώσει προκείμενου να του βγάλει λόγια για τους συμπαίκτες του…

Ο Νίκος φυσικά δεν απάντησε και αφού είδε ο Γρηγόρης ότι δεν μπορούσε να του βγάλει την ίντριγκα, άρχισε να του σκουπίζει τα δάκρυα από το πρόσωπο του! Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο στο Youweekly.gr:

Η Ευαγγελία από την άλλη δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που άκουγε! Ο αγαπημένος της της έστειλε δαχτυλίδι γάμου στο Nomads, της έστειλε επίσης ένα πολύ γλυκό γραμμα το οποίο διάβασε ζωντανά στο τηλεοπτικό κοινό…

Και απάντησε στην αρχή με επιφύλαξη άλλα μετά είπε το πολύτιμο «Ναι» για να ανακουφιστούν και οι άνθρωποι του ΑΝΤ1…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δημόσιο "άδειασμα" της Νάνσυς Παραδεισανού στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Όλη η αλήθεια για τις σχέσεις τους και όσα συνέβησαν στον Alpha!

Οι αμήχανες στιγμές της Ευαγγελίας που κατάφεραν μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα να την κάνουν αντικείμενο φθηνού ριάλιτι… Δείτε το βίντεο στο Youweekly.gr:

Σε έναν σχετικά εύκολο αγώνα τελικά η Πηλιάκη ήταν πιο ψύχραιμη και πιο συγκεντρωμένη με αποτέλεσμα να κερδίσει άνετα και να αποχωρίσει τελικά η Ευαγγελία!

Πάντως δεν ήταν καθόλου εύκολο για το κορίτσι που έχασε, δεν ήταν συγκεντρωμένη στον αγώνα από τη στιγμή που την είχαν αποπροσανατολίσει με μια ξαφνική πρόταση γάμου! Δείτε πως αντέδρασαν τα δυο κορίτσια στο Youweekly.gr :

Άδικο ,άδικο άδικο!!! Αυτό δεν το είπε η Ευαγγελία αλλά το Youweekly.gr αφού ανοιχτά από την αρχή υποστηρίζαμε την συγκεκριμένη κοπέλα για το παθός της, τη δύναμη της, την ψυχάρα της και τον χαρακτήρα της!

Ήταν άδικο που δεν την έβαλαν στην κρίση του κοινού άλλα την έστειλαν για δεύτερη φορά να αγωνιστεί ως μονομάχος!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προσοχή: Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί σε Αθήνα και Πειραιά λόγω παρελάσεων!

Το κοινό θα την στήριζε σίγουρα και θα την κρατούσε στο παιχνίδι! Anyway , η Ευαγγελία έφυγε και βάζουμε στοίχημα ότι δεν θα παντρευτεί γιατί μόλις βγει έξω θα καταλάβει ότι όλη η ζωή είναι μπροστά της! Δείτε τι δήλωσε αμέσως μετά την αποχώρηση της και για κακή τύχη του Γρηγόρη δεν έκλαψε για να της σκουπίσει τα δάκρυα της! Δείτε το βίντεο στο Youweekly.gr :

Ευαγγελία θεά! Έβαλε την Νατάσα Καλογρίδη αρχηγό στους κόκκινους και Θα γίνει κόλαση!

Επίσης θα δείτε ποιους παίκτες θέλει να είναι στον τελικό και να κερδίσουν το έπαθλο του Nomads και δεν είναι αυτοί που φαντάζεστε… Δείτε το βίντεο στο Youweekly.gr:

Πηγή: Youweekly.gr.

 

Nomads

Ροή ειδήσεων

Share