Παρασκευή, 14 Μαΐου 2021

Πάμε καλά; Αρχές Οκτώβρη και στην Θεσσαλονίκη στόλισαν για τα Χριστούγεννα! (photo)

5 Οκτωβρίου 2017 15:10
Πάμε καλά; Αρχές Οκτώβρη και στην Θεσσαλονίκη στόλισαν για τα Χριστούγεννα! (photo)

Νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά ξεκίνησαν οι προετοιμασίες του δήμου Θεσσαλονίκης για το φετινό χριστουγεννιάτικο στολισμό στο κέντρο της πόλης.

Με σύνθημα «Χριστούγεννα στην πόλη» ο δήμος ετοιμάζει μία σειρά εκδηλώσεων με επίκεντρο τα παιδιά, θεματικά πάρκα και συναυλίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θυμάστε τον Denis Pettiaux, τον διαιτητή από τα "Παιχνίδια χωρίς σύνορα"; Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε πως είναι σήμερα

Πέρσι ο δήμος είχε κινηθεί σε μινιμάλ στυλ, κάτι το οποίο επέκριναν οι περισσότεροι, έτσι φέτος θα κινηθεί σε καθιερωμένους χριστουγεννιάτικους στολισμούς, ενώ θα στηθεί και πολυπόθητο χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Αριστοτέλους.

Οι εκδηλώσεις θα επικεντρωθούν κυρίως στο κέντρο της πόλης και γύρω από την πλατεία, με τα στελέχη του δήμου να εργάζονται αθόρυβα προκειμένου να είναι όλα έτοιμα στην ώρα τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στα τηλεοπτικά: Παράτησε την Μενεγάκη και συμφώνησε με τον ΣΚΑΙ!

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, θα στηθεί ένα θεματικό πάρκο με επίκεντρο τον Αϊ Βασίλη, με διάφορα προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης, παιχνίδια με φωτισμό και εκπλήξεις, ενώ φέτος, σε αντίθεση με πέρσι θα τοποθετηθεί χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Φέτος θα διοργανωθούν αρκετές συναυλίες. Ειδικότερα, θα πραγματοποιηθούν τρία μεγάλα μουσικά events και ο δήμος Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε συζητήσεις με καλλιτέχνες που θα βρεθούν στις εκδηλώσεις στην πλατεία Αριστοτέλους.

Την ευθύνη για την υλοποίηση του σχεδιασμού για τον εορταστικό διάκοσμο και τις εορταστικές εκδηλώσεις στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, έχουν αναλάβει ο αντιδήμαρχος Τουρισμού, Σπύρος Πέγκας και ο πρόεδρος της ΔΕΠΘΕ, Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share