ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απίστευτο κι όμως αληθινό: 47χρονος μετέφερε πάνω από 15 κιλά ηρωίνης μέσα σε μια… τηλεόραση!

Απίστευτο κι όμως αληθινό: 47χρονος μετέφερε πάνω από 15 κιλά ηρωίνης μέσα σε μια… τηλεόραση!
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Μέσα σε μία συσκευή τηλεόρασης είχε κρύψει μεγάλη ποσότητα ηρωίνης ένας 47χρονος, ο οποίος συνελήφθη από άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Πάτρας, στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων, στην Κορινθία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πανέμορφη: Δείτε την εντυπωσιακή κόρη του αδικοχαμένου Paul Walker που έκλεισε τα 18 της χρόνια! (Photo)

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, έπειτα από την αξιοποίηση στοιχείων που είχαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών για υπόθεση διακίνησης ηρωίνης, οργανώθηκε επιχείρηση στην περιοχή της Κορινθίας.

Έτσι χθες το απόγευμα οι αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο, στην εθνική οδό Αθηνών – Πατρών, στο ύψος των Αγίων Θεοδώρων, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 47χρονος.

Στην συνέχεια, με την βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου, εντοπίστηκε μέσα στο αυτοκίνητο μία συσκευή τηλεόρασης, όπου ο 47χρονος είχε κρύψει τριάντα συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν περισσότερα από 15 κιλά ηρωίνης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εικόνα που τρομάζει: Δείτε πως ήταν o Μιχάλης Λεμπιδάκης μόλις τον βρήκαν οι Αστυνομικοί! Ζύγιζε μόλις…

Έπειτα από έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, προέκυψε ότι ο 47χρονος είχε προμηθευτεί την ποσότητα της ηρωίνης από περιοχή της Αττικής και θα την μετέφερε σε περιοχές της Κορινθίας και της Αχαΐας.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου