ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φωτογραφία – ντοκουμέντο: Εδώ κρατούσαν τον Μιχάλη Λεμπιδάκη οι απαγωγείς του! (photo)

Φωτογραφία – ντοκουμέντο: Εδώ κρατούσαν τον Μιχάλη Λεμπιδάκη οι απαγωγείς του! (photo)
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Ελεύθερος είναι έπειτα από έξι μήνες ομηρείας ο επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης.

Έπειτα από οργανωμένη επιχείρηση της αστυνομίας, στην οποία συμμετείχαν άνδρες από όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες, ο 54χρονος επιχειρηματίας απελευθερώθηκε στις επτάμισι το πρωί της Δευτέρας όταν έγινε έφοδος σε αποθήκη μεταχειρισμένων αυτοκινήτων κοντά στη γέφυρα Ζουρίδας στο Ρέθυμνο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιώργος Καπουτζίδης στο “Ελλάδα έχεις ταλέντο”: “Έλληνες είναι και οι μετανάστες”! (video)

Εκεί εντοπίστηκε ο Μιχάλης Λεμπιδάκης δεμένος και μαζί του ήταν ο ιδιοκτήτης της μάντρας και ένας φύλακας, οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Ο επιχειρηματίας από το Ηράκλειο είναι καλά στην υγεία του, ωστόσο είναι ιδιαίτερα καταβεβλημένος και ταλαιπωρημένος.

Η Αστυνομία μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιήσει οκτώ συλλήψεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, η ΕΛ.ΑΣ γνώριζε αρκετό καιρό πού κρατούνταν ο επιχειρηματίας ωστόσο η αστυνομία ερευνούσε πολύ προσεκτικά το σχέδιο της απελευθέρωσής του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στην αγορά: Λουκέτο σε μεγάλη αεροπορική εταιρεία! Ακυρώνονται όλες οι πτήσεις – Χάνουν τα εισιτήριά τους όσοι τα είχαν ήδη “κλείσει”!

Εδώ κρατούσαν τον Λεμπιδάκη

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου