Συγκλονιστική περιγραφή μιας δημοσιογράφου του Alpha που κάλυπτε τις φωτιές: «Δηλητηριάστηκε το αίμα μου από τον καπνό»

Η δημοσιογράφος που βρέθηκε πρόσφατα στο πύρινο μέτωπο της ανατολικής Αττικής θα χρειαστεί να ακολουθήσει τώρα ειδική αγωγή
Την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας της μοιράστηκε με τους φίλους της στο Facebook η δημοσιογράφος του Alpha Ρένα Κουβελιώτη, μιλώντας επί τη ευκαιρία για τις δυσκολίες του επαγγέλματος του ρεπόρτερ, ειδικά όταν χρειάζεται να καλύψει γεγονότα όπως πυρκαγιές.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο σκηνικό στη Ρόδο: Οι τσιρίδες της Βαλαβάνη στη μέση του δρόμου και η αδιαφορία του Βασάλου!
Η δημοσιογράφος που κάλυψε πρόσφατα το πύρινο μέτωπο της ανατολικής Αττικής βρέθηκε στο νοσοκομείο όπου μετά από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι δηλητηριάστηκε το αίμα της από τον καπνό. Έτσι τώρα θα πρέπει να ακολουθήσει ειδική αγωγή.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια και σχέσεις: Ποιος είναι ο μεγαλύτερος ψεύτης του ζωδιακού κύκλου;
Δείτε ολόκληρη την ανάρτησή της:
«Στις φωτιές του 2007 έσπασα μετά από πτώση τον κόκκυγά μου … Για μέρες στο νοσοκομείο πίστευα πως δε θα καταφέρω να σταθώ ξανά στα πόδια μου … Σήμερα οι εξετάσεις έδειξαν πως δηλητηριάστηκε το αίμα μου από τον καπνό και παράλληλα προκλήθηκαν βρογχοσπασμοί στα πνευμόνια μου .. Τώρα μάσκες ,κορτιζόνη , αντιβίωση και αγωνία για τις επόμενες εξετάσεις. Γιατί τα λέω αυτά; Για να σκεφτείτε λίγο περισσότερο πριν φωνάξετε «αλήτη» έναν ρεπόρτερ ή έναν τεχνικό έναν φωτογράφο … Ξέρεις η εικόνα, η φωτογραφία, η μαρτυρία δεν καταγράφηκε από κάποιο ρομπότ … Αλλα από κάποιον εργαζόμενο … Ανθρωπο …Τέλος πάντων το ευχάριστο είναι πως τώρα θα μπορέσω να είμαι στο κρεβάτι πλάι στην αρρωστούλα κόρη μου που εγκατέλειψα τρεις νύχτες για να πάω στη φωτιά … Life is life».
0 ΣΧΟΛΙΑ