ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Με κράνη και βαριοπούλες επιτέθηκαν στο Δημαρχείο Ζωγράφου προκαλώντας υλικές ζημιές! (Photo)

Με κράνη και βαριοπούλες επιτέθηκαν στο Δημαρχείο Ζωγράφου προκαλώντας υλικές ζημιές! (Photo)
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Κρανοφόροι με βαριοπούλες έκαναν καταδρομική επίθεση στο δημαρχείο Ζωγράφου λίγο μετά τις 5.30 τα ξημερώματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χωρισμός Κοκκίνου – Μπόγρη: Γι’ αυτό τον λόγο η τραγουδίστρια χώρισε τον μπασκετμπολίστα!

Όπως ανέφερε η δήμαρχος Ζωγράφου, Τίνα Καφατζάκη, 6 με 7 άτομα με κράνη και κουκούλες επιτέθηκαν με βαριοπούλες τα ξημερώματα και όπως είπε έσπασαν τα τζάμια του ισογείου αλλά και του πρώτου ορόφου.

Παράλληλα, η ίδια σημείωσε ότι από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα αφού όλα έγιναν μισή ώρα πριν πάνε στην εργασία τους οι υπάλληλοι του Δήμου Ζωγράφου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor – αποκλειστικό: Το μεγάλο deal με πασίγνωστο και κούκλο Έλληνα ποδοσφαιριστή! Αυτός θα είναι ο “Ντάνος” του Survivor 2; Όλη η αλήθεια

Το βράδυ της Τετάρτης και σε συγκέντρωση που έγινε στη μνήμη της Ντανιέλας Πρελορέντζου της εργαζόμενης στον Δήμο που έχασε την ζωή της λίγο πριν βγει για βάρδια άγνωστοι έριξαν κόκκινες μπογιές στην πρόσοψη του δημαρχείου.

Επίθεση είχε γίνει και στις αρχές Ιουλίου στο δημαρχείο Ζωγράφου κατηγορώντας τον δήμο για τον θάνατο της άτυχης υπαλλήλου καθαριότητας.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου