Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Το τελευταίο αντίο στον Μίνωα Κυριακού! Οι ηχηρές παρουσίες και... απουσίες που σχολιάστηκαν στην κηδεία του ισχυρού άνδρα του ΑΝΤ1!

4 Ιουλίου 2017 19:50
Το τελευταίο αντίο στον Μίνωα Κυριακού! Οι ηχηρές παρουσίες και... απουσίες που σχολιάστηκαν στην κηδεία του ισχυρού άνδρα του ΑΝΤ1!

Θλίψη σκόρπισε ο ξαφνικός χαμός του Μίνωα Κυριακού σε ολόκληρο τον χώρο της ελληνικής τηλεόρασης.

Ο ισχυρός άντρας του ΑΝΤ1, έφυγε από την ζωή ξαφνικά το απόγευμα της Κυριακής από ανακοπή καρδιάς. Νωρίς το απόγευμα της Τρίτης, τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία στον ιερό ναό της Αγίας Μαρίνας στην Εκάλη.

Ολόκληρος ο κόσμος της τηλεόρασης, των τεχνών και της πολιτικής ήταν εκεί. Παρουσίες όπως η Ελένη Μενεγάκη, η οποία δεν μπορούσε να κρύψει την θλίψη της, άλλωστε ήταν ο άνθρωπος που την πίστεψε και την ανέδειξε στην τηλεόραση. Η Άλκηστης Μαραγκουδάκη, η οποία δεν άντεξε και λύγισε, Ο Γιώργος Παπαδάκης, ο Πέτρος Κωστόπουλος, η Δούκισσα Νομικού, ο Θέμος Αναστασιάδης αλλά και πολλοί ακόμα.

Από τον χώρο της πολιτικής βρέθηκαν επίσης ισχυρές παρουσίες, όπως ο Αντώνης Σαμαράς, Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και πολλά πρόσωπα ακόμα.

Αίσθηση ωστόσο προκάλεσε η απουσία της πρώην συζύγου του εκλιπόντα, Μαρί Κυριακού, η οποία τελικά αποφάσισε να μην παρευρεθεί στην κηδεία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η 85χρονη γυναίκα που έχει γίνει viral! - Ακολουθεί την ρουτίνα ενός αθλητή και κάνει μαραθώνιο! (Photo)

Όπως ήταν αναμενόμενο ο ΑΝΤ1,από την Κυριακή με διάφορες μικρές αλλά συμβολικές πράξεις έχει τιμήσει τον Μίνωα Κυριακού.

Δείτε εδώ την συγκινητική επιστολή των εργαζομένων του ομίλου:

«Ο Μίνως Κυριακού δεν ήταν απλά «ένας εργοδότης» ή «ο εργοδότης μας». Ήταν ο άνθρωπος που με πίστη και θέληση έχτισε μια γλυκιά ανθρώπινη, προσωπική σχέση με την καθεμία και τον καθέναν από εμάς. Και που πάντοτε ήταν ο ηγέτης μας, αναζητώντας το καλύτερο.Ήταν ο άνθρωπος που μας φώναζε με τα μικρά μας ονόματα, όταν πάντα έκανε καλόπιστη κριτική στο έργο μας, όταν με το έντονο και πηγαίο ενδιαφέρον του, ρωτούσε για την πορεία της οικογενειακής και προσωπικής μας ζωής. Όχι μόνο στην αρχή του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης, αλλά και στη συνέχεια που ο Όμιλος μεγάλωνε και μεγάλωνε και ξεπέρασε τα σύνορα της πατρίδας μας.» Αυτά ήταν μερικά από τα λόγια των συνεργατών του που άγγιξαν τις καρδιές όλων μας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Τι έκανε ο μισθοφόρος αμέσως μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι! (photo)

Δείτε φωτογραφίες στην gallery του athensmagazine.gr από τους ανθρώπους που έδωσαν το παρών στο τελευταίο αντίο του Μίνωα Κυριακού:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share