Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor αποκλειστικό: Ποιος κερδίζει στο αγώνισμα της Κυριακής το ξεχωριστό έπαθλο που θα μας εκπλήξει! Η ένταση και τα... ψυχολογικά παίκτη

2 Ιουνίου 2017 10:21
Survivor αποκλειστικό: Ποιος κερδίζει στο αγώνισμα της Κυριακής το ξεχωριστό έπαθλο που θα μας εκπλήξει! Η ένταση και τα... ψυχολογικά παίκτη

Δύο μέρες χωρίς Survivor πάνε πολύ γι' αυτό και το Athensmagazine.gr σας βάζει σιγά σιγά στο κλίμα για το επεισόδιο της Κυριακής, εκεί όπου διάσημοι και μαχητές θα μονομαχίσουν και πάλι με στόχο ένα ξεχωριστό έπαθλο!

Πλέον οι Διάσημοι πρέπει να μπουν στην διαδικασία να διαχειριστούν την αποχώρηση του Κώστα Κοκκινάκη, καθώς όχι μόνο θα έχουν έναν παίκτη λιγότερο, αλλά αντίστοιχα οι αντίπαλοί τους, Μαχητές θα έχουν την επιλογή να ξεκουράζουν και έναν παίκτη του, κρίνοντας ποιος δεν μπορεί να βοηθήσει στο κάθε αγώνισμα!

Επίσης οι Διάσημοι καλούνται να διαχειριστούν και την κάκιστικη ψυχολογική κατάσταση της μοναδικής κοπέλας της παρέας τους, της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, όπως σας αποκάλυψε και νωρίτερα το Athensmagazine.gr (δείτε εδώ), κάτι το οποίο ομολογεί και η ίδια στο τρέιλερ του επεισοδίου της Κυριακής!

Δείτε το:

Διάσημοι και Μαχητές λοιπόν μπαίνουν στην τελική ευθεία με μοναδικό στόχο την επιβίωση και το μεγάλο έπαθλο! Ποιο θα είναι αυτό; Ακόμα δεν έχουμε κάποια πληροφορία από τις πηγές μας στον Άγιο Δομίνικο αλλά σίγουρα θα πρόκειται για φαγητό μαζί με κάτι το... ξεχωριστό αφού η παραγωγή μας έχει συνηθίσει τον τελευταίο μήνα σε έπαθλα - πρόκληση καθώς οι παίκτες έχουν απολαύσει από συναυλίες και σπα μέχρι εξόδους σε... club!

ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟ ΕΠΑΘΛΟ;

Πάμε τώρα στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι! Και εδώ σας έχουμε την μεγάλη έκπληξη! Ποια είναι αυτή; Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share