Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor - αποκλειστικό: Η τραγική ψυχολογική κατάσταση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και η οικειοθελής αποχώρηση! Όλο το παρασκήνιο

2 Ιουνίου 2017 08:25
Survivor - αποκλειστικό: Η τραγική ψυχολογική κατάσταση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και η οικειοθελής αποχώρηση! Όλο το παρασκήνιο

Μπορεί τις τελευταίες δύο ημέρες να μην έχουμε Survivor, όμως οι εξελίξεις γύρω από το ριάλιτι στον Άγιο Δομίνικο είναι ραγδαίες!

Την περασμένη εβδομάδα το ενδιαφέρον περιορίστηκε στην πρώτη αποχώρηση παίκτη μετά από δύο βδομάδες, αφού ως γνωστόν λόγω των ελληνοτουρκικών αγώνων που διεξήχθησαν, δεν υπήρξε αποχώρηση για 15 ημέρες! Οι Διάσημοι έχασαν την ασυλία, Μπο και Κοκκινάκης δόθηκαν ως υποψήφιοι από τους συμπαίκτες του, με αποτέλεσμα ο διεθνής πολίστας και Ολυμπιονίκης να αποχωρεί, όπως σας είχαμε αποκαλύψει από νωρίς εμείς εδώ στο Athensmagazine.gr! (Δείτε εδώ)

Με την αποχώρηση του τελευταίου και την παραμονή μόλις 4 ατόμων στην ομάδα των Διασήμων, "μόνη" της στην ουσία έχει μείνει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, αφού είδε μέσα σε λίγες ημέρες να αποχωρούν τα δύο της φιλαράκια, η Λάουρα Νάργες και ο Κώστας Κοκκινάκης!

Πάμε όμως τώρα στο "ζουμί" της όλης υπόθεσης! Βλέποντας το τρέιλερ της Κυριακής, θα διαπιστώσουμε την Ευρυδίκη σε κάκιστη ψυχολογική κατάσταση, αφού νιώθει εντελώς μόνη! Αυτό είχε ως αποτέλεσμα από χτες να οργιάζουν οι φήμες που θέλουν την όμορφη αθλητικογράφο να αποχωρεί οικειοθελώς από το Survivor!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πληρώνει αδρά: 25χρονη θέλει απεγνωσμένα να μείνει έγκυος και δίνει 500 ευρώ στον... πατέρα! (photos)

Δείτε εδώ το τρέιλερ:

Ωστόσο οι πληροφορίες του Athensmagazine.gr από τον Άγιο Δομίνικο αναφέρουν πως τέτοιο σενάριο απλά δεν "παίζει"! Εμείς εδώ κατά το παρελθόν σας είχαμε αποκαλύψει ότι η "Εύρυ" ψαχνόταν για να φύγει από το παιχνίδι, αφού κατά καιρούς ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ωστόσο πλέον οι καταστάσεις έχουν αλλάξει και ο λόγος είναι σαφέστατος!

Ποιος είναι αυτός; Μα βεβαίως πως πλέον έχουμε μπει στην τελική ευθεία! Μετά από 4 μήνες παραμονής στο παιχνίδι, οι μέρες του Survivor είναι λίγες ακόμα και το έπαθλο τεράστιο! Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, παρά την αρχική ταραχή της για την αποχώρηση και του Κώστα Κοκκινάκη, τα έβαλε κάτω και αποφάσισε να συνεχίσει αφού σε λιγότερο από ένα μήνα το ριάλιτι θα έχει ρίξει τίτλους τέλους! Οπότε λίγο υπομονή ακόμα.... Άλλωστε το αντίτιμο είναι μεγάλο, πολύ μεγάλο

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share