Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024

Βόμβα: Απέλυσαν παρουσιάστρια επειδή παραδέχτηκε πως είναι ιερόδουλη! (photos)

13 Απριλίου 2017 14:06
Βόμβα: Απέλυσαν παρουσιάστρια επειδή παραδέχτηκε πως είναι ιερόδουλη! (photos)

Mία παρουσιάστρια σε τηλεοπτικό σταθμό της Βοσνίας απολύθηκε μετά από «κύμα» παραπόνων που έφτασαν στο κανάλι, όταν η ίδια παραδέχθηκε ότι είναι ιερόδουλη.

Η 26χρονη Σενάντα Νουρκίκ παρουσίαζε την εκπομπή «The Powerful Program» στον τηλεοπτικό σταθμό «Pin» και στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου αποκάλυψε ότι εμπλέκεται με την πορνεία, κάτι που πυροδότησε θύελλα αντιδράσεων και στην απόλυσή της καθώς και στη διακοπή της εκπομπής της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μυστήριο με την ληστεία στο σπίτι της Άννας Βαγενά! Τι περίεργο συνέβη;

Εκπρόσωπος του τηλεοπτικού σταθμού επιβεβαίωσε τη διακοπή της εκπομπής, αποφεύγοντας ωστόσο να αναφέρει την πραγματική αιτία που οδήγησε τους υπεύθυνους του καναλιού σε αυτή την απόφαση. «Παρόλο που η εκπομπή ήταν ψυχαγωγική και χωρίς καμία πρόθεση προσβολής ή ταπείνωσης -και τα νούμερα ήταν υψηλά- η διοίκηση αποφάσισε να την αφαιρέσει από την βραδινή ζώνη, εξαιτίας των πολυάριθμων παραπόνων από τηλεθεατές», είπε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Πότε θα προβληθεί νέο επεισόδιο και τι θα δούμε;

Οι περιπέτειες της Νουρκίκ δεν σταματούν μόνο εκεί καθώς το Instagram απενεργοποίησε τον λογαριασμό της, επειδή δημοσίευε γυμνές φωτογραφίες της.

«Η πορνεία είναι ένα επάγγελμα σαν όλα τα άλλα. Δεν βλέπω κάτι το λάθος σε αυτό» είπε η ίδια μετά τις αποκαλύψεις.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share